Monika Vengrínová Rôzne

10 otázok o popradskom námestí: Poznáte srdce nášho mesta naozaj dobre?

Mnohí ním prechádzajú denno-denne. Je miestom nákupov, obedov, kávičiek či prechádzok. Taktiež sa na ňom schádzajú tisícky ľudí počas najväčších akcií v meste. Ste presvedčení, že Námestie sv. Egídia v Poprade naozaj poznáte? Predveďte sa v našom kvíze.

Ilustračný obrázok k článku 10 otázok o popradskom námestí: Poznáte srdce nášho mesta naozaj dobre?
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Námestia predstavujú srdce každého mesta a inak tomu nie je ani v Poprade. Námestie sv. Egídia je vyhľadávaným cieľom domácich v každodennom živote, ale i turistov. Trúfnite si na 10 otázok týkajúcich sa popradského námestia.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Tak poďte do toho :).

Hrajte tu: Ako dobre poznáte popradské námestie?

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Overte si, či poznáte známu popradskú dominantu, popradskú MHD, našich športovcov, známe osobnosti z nášho regiónu, notoricky známe fakty o Poprade, alebo či máte prehľad v letných prázdninových atrakciách nášho regiónu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM