Tlačové správy

3 chyby v pitnom režime, ktorých sa dopúšťate počas zimy

Mnohí ľudia nedodržiavajú pravidelný a vhodný pitný režim najmä počas zimy, kedy je teplota nižšia a pocit smädu menej nástojčivý. Tu sú hlavné chyby, ktorých sa v pitnom režime dopúšťate a zároveň aj jednoduché tipy, ako ich okamžite odstrániť.

Ilustračný obrázok k článku 3 chyby v pitnom režime, ktorých sa dopúšťate počas zimy
Zdroj: TASR
  1. Ak denne nevypijete aspoň 2,5 litra vody, znamená to, že váš organizmus je dehydrovaný a vyčerpaný. Ide o častú chybu najmä v tomto období – počas zimy je pocit smädu menej intenzívny ako v lete, kedy panujú horúčavy. Napriek tomu sú 2,5 litra za deň odporúčaným štandardom.
  2. Často nepijete už od rána, čo je obrovská chyba. Ideálne je začať deň pohárom tichej minerálnej vody, ktorá bublinkami nepodráždi vaše hrdlo a zároveň po výdatnom spánku dodá energiu a minerálne látky.
  3. Ak zároveň pijete len keď máte smäd, je to zlé znamenie. Pocit smädu totiž prichádza až vtedy, keď telo dáva jasne najavo, že nutne potrebuje vodu. Nenechajte ho preto viac žobroniť o tekutiny! Tie nevyhnutne potrebuje na svoje fungovanie počas celého dňa.
Zdroj: Budiš

Všetky tieto chyby sa dajú veľmi jednoducho odstrániť. Pravidelné pitie minerálnej vody Budiš nielenže napomáha zabezpečiť dostatočný prísun vody a nevyhnutných minerálov pre váš každodenný aktívny prístup k životným situáciám, ale umožňuje vám vychutnať si radosť zo športu či saunovania a zároveň chráni vnútorné prostredie organizmu pred dehydratáciou, rizikom srdcovocievnych ochorení a procesom predčasného starnutia buniek, ktoré chronický nedostatočný príjem tekutín sprevádza.

Budiš – ak ju raz začnete piť, neviete s tým prestať.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Budiš
Zdroj: Budiš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM