Peter Handzuš Futbal

4+3+2+1=10 Futbalistky FK Poprad nastrieľali Liptáčkam desať gólov

Aj po 13. kole II. ligy žien držia Popradčanky v skupine C krok s Lokomotívou Košice, s ktorou majú rovnako po 28 bodov.

Ilustračný obrázok k článku 4+3+2+1=10 Futbalistky FK Poprad nastrieľali Liptáčkam desať gólov
44
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Ako to býva vo futbale zvykom, cez zimnú prestávku dochádza vo všetkých kluboch k menším, či väčším pohybom v kádroch. Nevyhol sa tomu ani tím FK Poprad. V zápasoch tak na jar dostávajú príležitosť mladšie hráčky, ktoré sa v dobrom svetle ukázali aj v zápase proti Liptovskému Mikulášu. “Niektoré dievčatá odišli, niektoré ďalšie prišli. Taký je futbalový život. Budeme pracovať s tým, čo máme. Tím dopĺňame aj dievčatami z juniorky a aj v takýchto zápasoch získavajú cenné skúsenosti s vyššou súťažou. Myslím, že dievčatá podávajú solídne výkony. Ja som s nimi spokojný a rád,” povedal po zaslúženej domácej výhre tréner FK Poprad Slavomír Šoltýs.

Zápas medzi FK Poprad a MFK Tatran Liptovský Mikuláš sa odohrával v podstate len na polovici hostí. Domáce hráčky si tak mohli schuti zastrieľať a jednoznačný výsledok 10:0 hovorí za všetko. “Ženský futbal v Poprade napreduje. Z roka na rok sa zlepšujeme, čo bolo vidno aj v dnešnom zápase,” dodal spokojný tréner FK Poprad.

FK Poprad – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 10:0 (5:0)
Góly: Malá 4, Kočišová 3, Kubošiová 2, Dovalová

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM