Simona Ivančáková Rôzne

Aj takéto mená dostali bábätká v Poprade: Cataleya, Jadranka, Eneko Peru a to nie je ešte všetko!

Niekoľko malých novorodencov narodených v roku 2015, si v Poprade bude svojich menovcov hľadať medzi rovesníkmi len veľmi ťažko. Niektorí rodičia vybrali totiž pre svoje potomstvo zopár vskutku netradičných krstných mien. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Aj takéto mená dostali bábätká v Poprade: Cataleya, Jadranka, Eneko Peru a to nie je ešte všetko!
Zdroj: TASR

Prednedávnom sme vám priniesli článok o prvom bábätku narodenom v popradskej nemocnici. Rodičia jej dali meno Patrícia. My sme však zisťovali, s akými netradičnými menami sa na Oddelení evidencie obyvateľstva na Mestskom úrade v Poprade stretli počas roku 2015.

Rodičia aj minulý rok vymýšľali pre svoje malé ratolesti všelijaké krstné mená. Pozrite si prehľad tých, ktoré sa medzi TOP desiatku najčastejšie používaných mien u nás rozhodne nedostanú. Viac už nám prezradil komunikačný manažér mesta Poprad.

„Okrem klasických chlapčenských mien sme zaznamenali mená ako Áron, Eneko Peru, Nathan, Noel, Wilson či Wieslav,“ povedal pre náš portál komunikačný manažér mesta Poprad Marián Galajda.

Aj niektoré z dievčat si len ťažšie vo svojom okolí nájdu menovkyňu. Aké netradičné mena dali svojim bábätkám nežného pohlavia mamičky v roku 2015 v Poprade? Zaznamenali tam krstné mená ako Cynthia, Nensi, Kylie, Kayla, Megan, Cataleya a nechýba ani Jadranka.

Čítajte tiež:

Prvé dieťa v popradskej nemocnici v roku 2016 sa volá Patrícia: Pozrite tie miery :)

Hrdí sa ním aj vaše dieťa? TOP 10 dievčenských a chlapčenských mien popradských novorodencov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM