Simona Ivančáková Kultúra

Aj takto sa dá stráviť predĺžený víkend na prelome rokov: Popradčania a spol., a o tomto viete?

Koniec tohto roka je tu a väčšina z nás sa už nevie dočkať predĺženého víkendu. Veď kto by sa už len netešil na relax či zábavu. A kde stráviť nadchádzajúce voľné dni v Poprade a okolí? Čítajte ďalej, možno vás zaujme práve niečo z našich tipov.

Ilustračný obrázok k článku Aj takto sa dá stráviť predĺžený víkend na prelome rokov: Popradčania a spol., a o tomto viete?
Zdroj: TASR

Silvestrovská párty

31. decembra 2015, o 19:00 hod., Reštaurácia Svišť, Nový Smokovec

Privítanie nového roka si môžete užiť aj v tatranskom prostredí. V kúpeľoch v Novom Smokovci na vás čaká nielen dobré jedlo, ale do tanca vám zahrá aj hudobná skupina Akcent. Nenechajte si ujsť túto zábavu a bavte sa v tatranskom prostredí až do skorého rána.

London Royal Silvester

31. decembra 2015, o 21:00 hod., Humno Tatry, Tatranská Lomnica

Roztočte Silvester v anglickom štýle. Čaká na vás koncert legendárnej skupiny Queenie, vzdušná tanečnica Alžbeta, londýnska kráľovská garda animátorov, DJ Thobias Veľký či ohňová šou. Potešia vás aj pyrotechnické efekty, špeciálna anglická výzdoba a dekorácie. Chýbať nebude ani tombola.

Silvester 2015

31. decembra 2015, o 22:00 hod., Námestie v Kežmarku

Ohňostroja sa na popradskom námestí nedočkáte, tak preto si to namierte do susedného Kežmarku. Od desiatej hodiny večer je na námestí pripravený kultúrny program v podobe hudobnej skupiny U2 Revival z Martina a La Famme. Krátko po polnoci nebude chýbať ani tradičný ohňostroj či novoročný prípitok primátora mesta.

White Night Winter Edition

1. januára 2016, o 21:00 hod., Humno Tatry, Tatranská Lomnica

Novoročná UV Night párty poteší nejedného milovníka zábavy, tancovania a diskoték. Príďte sa vyblázniť aj v novom roku do Tatier. Tí, čo prídu oblečení v bielom, budú mať vstup zadarmo.

Koncert Vidiek

2. januára 2016, o 21:00 hod., Humno Tatry, Tatranská Lomnica

Hudobne to bude v Tatrách znieť aj v novom roku. Hneď úvod roka v našom okrese spestrí koncert slovenskej kapely Vidiek. Príďte, zabavte sa a zaspievajte si najznámejšie hity spolu s Jankom Kuricom a jeho skupinou.

Zuzanka a pán Odilo

3. januára 2016, o 10:00 hod., Dom kultúry v Poprade

Nedeľné divadelné rozprávky určené pre najmenších Popradčanov budú pokračovať aj v novom roku. Hneď prvá z nich bude o dievčatku Zuzanke, na ktorú rodičia nemajú čas. O vystúpenie sa postará Divadlo spod Spišského hradu.

Koncert v ľadovom dóme

3. januára 2016, o 15:30 hod, Hrebienok

Ďalší zo série hudobných koncertov v interiéri Tatranského ľadového dómu na Hrebienku pokračuje. Tentokrát sa predstaví komorný spevácky zbor Free Harmony pod vedením dirigentky Blanky Richnavskej. Zúčastnite sa na jednom z dvojice koncertov, ktoré sa odohrajú priamo v ľadovom kráľovstve.

Hrnčiarsky bál

3. januára 2016, o 18:00 hod., Aréna Poprad

Opereta Gejza Dusíka sa predstaví aj pod Tatrami. Novoročný darček pre Popradčanov si môžete užiť v plej paráde. Námet Hrnčiarskeho bálu je zasadený do revolučných rokov 1848–1849 a jeho dej sa odohráva na Záhorí. Svoju premiéru si užila v roku 1956 a odvtedy sa odohrala takmer vo všetkých slovenských divadlách.

Čítajte tiež:

Témy, ktoré Popradčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali

Najlepšie východniarske novoročné SMS: Na západnom Slovensku by tieto vinše asi nepochopil

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM