Tlačové správy

Aj upratovanie vám môže prinášať radosť: Skvelá vychytávka, ktorá nesmie chýbať vo vašej domácnosti + SÚŤAŽ

Žiadna chémia, x druhov handričiek či drhnutie až do posledných zvyškov síl. Umývanie a upratovanie ešte nikdy nebolo také jednoduché. A pritom vám stačí len vodná para alebo vysoký tlak...

Ilustračný obrázok k článku Aj upratovanie vám môže prinášať radosť: Skvelá vychytávka, ktorá nesmie chýbať vo vašej domácnosti + SÚŤAŽ
Zdroj: Dnes24.sk

Poznáte to… Vodný kameň, usadeniny a špina v nedostupných miest, kam ledva prsty prepcháte. A tie kupované čistiace prostriedky na to nestačia. Nie jedna gazdiná už stratila trpezlivosť a rozhodla sa pre efektívnejšiu verziu – použiť parný čistič.

Značka Kärcher nie je na slovenskom trhu žiadnou novinkou. Obľúbili si ju už desaťtisíce zákazníkov, ktorí na jej produkty nedajú dopustiť.

Či už je to umývanie okien, podláh, nedostupných miest v kúpeľni, alebo sa potrebujete zbaviť blata na aute či nečistôt v záhrade, títo verní pomocníci z dielne Kärcher sú pre vás tou správnou voľbou.

Spoločnosť ponúka čistiace koncepty, ktoré sú šité na mieru akýmkoľvek vašim potrebám. Ich uplatnenie nájdete v bytoch, rodinných domoch, záhradách aj vo svojich firmách. Šetria váš čas, peňaženku aj prírodu. Také jednoduché, nie…?

Vyhrajte svoj nákup späť!

Uvažujete nad kúpou produktov Kärcher? Teraz je ten správny čas! Spoločnosť si pripravila tento rok pre svojich zákazníkov súťaž, v ktorej môžu šiesti z vás vyhrať výšku svojho nákupu späť

Ako na to?
Nakúpte v období od 17.3. – 17.9.2016 vo vybraných predajniach akýkoľvek tovar značky Kärcher v minimálnej hodnote 200 eur s DPH (súčet tovaru zn. Kärcher na jednom pokladničnom bloku alebo faktúre). A ste zaradení do súťaže. Pričom môžete súťažiť s každým svojim nákupom aj ako firma, aj ako súkromník. Stačí sa registrovať priamo na predajni. Každý mesiac bude vylosovaný jeden výherca!

Viac o podmienkach súťaže: http://www.kaercher.sk/…er_sutaz.htm

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM