Monika Vengrínová Rôzne

Aké nás čaká počasie počas sviatkov? Má byť príjemne teplo, očakávať však môžeme i búrky a dážď

Počas Veľkej noci nás podľa meteorológov čaká pomerne teplé počasie. Od soboty do pondelka však bude viac oblačnosti a miestami môžu byť prehánky či búrky, a to najmä cez deň. Denná teplota by mala vystúpiť na severe na 15 stupňov.

Ilustračný obrázok k článku Aké nás čaká počasie počas sviatkov? Má byť príjemne teplo, očakávať však môžeme i búrky a dážď
Zdroj: Webnoviny.sk

Predpoveď na sobotu

V sobotu bude oblačno až zamračené. Cez deň na viacerých miestach hrozí dážď alebo prehánky, ojedinele aj búrky. Denná teplota sa vyšplhá na príjemných 18 až 23, na severe na miestami okolo 16 stupňov Celzia.

Zafúka severný až severovýchodný vietor rýchlosťou 10 až 30 kilometrov za hodinu, miestami môže v nárazoch dosiahnuť okolo 50 kilometrov za hodinu.

Predpoveď na nedeľu

V nedeľu má byť prevažne oblačno. V noci miestami, cez deň sa opäť na viacerých miestach vyskytne dážď alebo prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota klesne na 8 až 3 stupne Celzia, denná teplota vystúpi na 14 až 20 stupňov Celzia. Fúkať bude prevažne východný vietor rýchlosťou 5 až 20 kilometrov za hodinu.

Predpoveď na Veľkonočný pondelok

V pondelok meteorológovia predpovedajú polooblačno až oblačno a miestami prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota klesne na 9 až 3 stupne Celzia, denná teplota vystúpi na 16 až 22 stupňov Celzia.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM