Martin Sýkora Krimi

Ako si dve podarené lúpežníčky podali susedu: Krádež a bitka o bundu

Popradský vyšetrovateľ vzniesol včera (2.10.) obvinenie pre zločin lúpeže dvom ženám zo Spišského Hrhova (okres Levoča) vo veku 14 a 23 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Ako si dve podarené lúpežníčky podali susedu: Krádež a bitka o bundu
Zdroj: pixabay.com

Ako sa dostať za mreže pre vec neveľkej hodnoty predviedli dve kamarátky zo Spišského Hrhova. Príbeh ako z nepodarenej komédie, pri ktorej účastníčkam určite do smiechu nebolo.

Po prístupovej ceste na Komenského ulici v Spišskom Hrhove kráčala v stredu (1.11.2017) popoludní miestna žena. Keď bola pred vchodom do bytového domu, staršia z obvinených si všimla, že nesie v rukách čiernu bundu. „Povedala spoluobvinenej nech ide a vezme jej túto bundu a následne nech jej ju prinesie. Ona šla a chytila bundu, ktorú poškodená držala v rukách,“ opísal udalosť prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Dvom podareným spoluobčiankam sa však plán zhatil vďaka asi nečakanej reakcii poškodenej – začala sa brániť a bundu ťahala späť.

„Obvinená ju začala udierať do hlavy a ťahať za vlasy, v dôsledku čoho poškodená spadla spolu s obvinenou na zem,“ pokračoval hovorca.

Ženský zápas o bundu nemal dlhé trvanie – skončil, keď sa obvinenej podarilo poškodenú premôcť a zmocniť sa jej bundy. Okradnutá žena utrpela ľahké zranenie. Polícia obvinené ženy stíha na slobode.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM