Tlačové správy

Ako svedčí piesok hokejistom? Priďte sa presvedčiť na Slovanet Tatra Beach 2015

Na podujatí, ktorého generálnym partnerom je Slovanet sa predstaví slovenská beachvolejbalová špička, ako aj reprezentantky Anglicka či Malty. Pre návštevníkov je pripravených niekoľko sprievodných akcií vrátane Beach Party, exhibičného zápasu, či autogramiády volejbalistov a popradských hokejistov.

Ilustračný obrázok k článku Ako svedčí piesok hokejistom? Priďte sa presvedčiť na Slovanet Tatra Beach 2015
Zdroj: Dnes24.sk

Už druhý rok sa Popradčania nemôžu sťažovať na nedostatok piesku, keďže mesto i tento rok bude hostiť beachvolejbalovú špičku nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia v rámci turnaja – Slovanet Tatra Beach 2015. Podujatie sa začína v sobotu 1. augusta o 8.00 hod. zápasmi Majstrovstiev Slovenska v beachvolejbale mužov a žien a vyvrcholí 2. augusta o 13.30 hod. plánovanými finálovými zápasmi. „Tešíme sa na toto podujatie, ktoré zviditeľňuje aj u širokej slovenskej verejnosti tento pekný šport akým plážový volejbal nepochybne je,“ hovorí Dominka Nestarcová, slovenská reprezentantka v plážovom volejbale.

Organizátori podujatia pripravili pre návštevníkov bohatý sprievodný program. V nedeľu 2. augusta o 13.00 hod. sa uskutoční exhibícia osobností, v rámci ktorej sa predstavia nielen slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Dubovcová s Nestarcovou, ale aj primátor Popradu Jozef Švagerko či popradskí hokejisti Arne Kroták, Ľuboš Bartečko a Radoslav Suchý. Pre športových fanúšikov je po ukončení finálových zápasov pripravená autogramiáda volejbalistiek a hokejistov a deti si môžu užiť množstvo zábavy vďaka atrakciám, animáciám a súťažiam počas oboch dní podujatia.

„Slovanet sa už po druhýkrát spája s týmto športovým podujatím a dlhodobo podporuje naše reprezentantky v plážovom volejbale. Sme presvedčení, že pod Tatrami môže široká verejnosť, fanúšikovia beach volejbalu či rodiny s deťmi zažiť pekný športový víkend spojený so zábavou,“ hovorí zástupca generálneho partnera podujatia Ján Michlík zo Slovanetu.

Viac informácií o podujatí Slovanet Tatra Beach 2015 nájdete na internetovej stránke www.tatrabeach.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM