Tlačové správy

Ako ušetriť na kancelárskych priestoroch

Každý chce pri podnikaní optimalizovať svoje financie a ten, kto tvrdí, že nie, klame.

Ilustračný obrázok k článku Ako ušetriť na kancelárskych priestoroch
Zdroj: TASR

A tiež každý "otrebuje sídlo svojej spoločnosti, ktoré musí mať zapísané v obchodnom registri. Nie každý má však nehnuteľnosť, na ktorú by toto sídlo zapísal, a tak si prenajme kanceláriu za stovky eur mesačne. Len preto, aby získal adresu, ktorú môže používať ako registračné sídlo svojej spoločnosti. Aj keď pracuje iba doma alebo v teréne, stále platí za priestory, ktoré nevyužíva. Vyhnite sa tomu. Ako?

Prenajmite si virtuálne sídlo

Prenájom virtuálneho sídla je skvelou možnosťou, ako znížiť svoje náklady. O čo ide? Keď si prenajímate virtuálne sídlo, neplatíte za kancelárske priestory, ktoré nevyužívate, platíte iba za adresu, ktorú máte zapísanú v obchodnom registri ako sídlo svojej spoločnosti. Koľko môžete ušetriť? Stovky eur mesačne, pretože cena takéhoto sídla začína na 11 eurách mesačne. Nemusíte sa obávať, že o túto adresu prídete, prenajímateľ je zároveň majiteľom budovy, a tak túto adresu budete mať dovtedy, dokedy budete chcieť. Aj roky.

Aké sú výhody virtuálneho sídla

Hlavnou výhodou prenájmu virtuálneho sídla je zníženie vašich nákladov, to však nie je jediný benefit. Okrem toho získate adresu na prestížnej bratislavskej adrese, ktorá vám pomôže s vašim podnikateľským imidžom ešte vtedy, keď nemáte vybudované meno na trhu. Okrem toho, vedeli ste o tom, že pravdepodobnosť daňovej kontroly vo firme s bratislavským sídlom je až desaťnásobne nižšia ako v ktoromkoľvek inom okrese na Slovensku? Teraz už viete. „Navštívte Onlineinvest.sk“: http://www.onlineinvest.sk a zistite viac.

Nájdite aj iné spôsoby ako znížiť náklady

Existuje aj množstvo iných spôsobov, ako optimalizovať. Jedným z nich je kupovať kompatibilný toner, ktorý je lacnejší ako ten, ktorý používate. Nezabúdajte ani na optimalizáciu svojho času, vynechajte obchodné stretnutia, za ktorými musíte cestovať stovky kilometrov, len preto, aby ste zistili, že tento problém sa dal vyriešiť cez telefón za 5 minút. Lebo isto ste počuli, že čas sú peniaze.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM