Martin Sýkora Krimi

Alkohol za volantom sa nevyhýba ani Popradu: Komu niet rady...

Napriek silnej mediálnej kampane za vylúčenie alkoholu spoza volantov sa stále nájdu takí šoféri, ktorí si štrngnú, vypijú a sadnú za volant - aj v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Alkohol za volantom sa nevyhýba ani Popradu: Komu niet rady...
Zdroj: TASR

35-ročný Peter z Popradu bol obvinený z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa zaoberá Okresný dopravný inšpektorát v Poprade.

„Peter v utorok (10.01.2017) popoludní viedol ako vodič osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia. V Poprade na Ul. Partizánskej bol hliadkou Mýtnej polície PZ Poprad zastavený a kontrolovaný,“ uviedla Jana Migaľová z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Prešove.

Vodič fúkol policajtom do zariadenia a čísla na displeji ukázali, že Peter nebol celkom triezvy. „Výsledok kontroly preukázal, že vodič viedol vozidlo v stave vylučujúcom spôsobilosť, ktorý si privodil predchádzajúcim požitím alkoholických nápojov,“ dodala Migaľová.

Výsledok dychovej skúšky dosiahol hodnotu 0,93 mg/l. Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia, poverený príslušník spracoval podnet na podanie obžaloby.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM