Monika Vengrínová Rôzne Rôzne

Areál Duklianskych kasární? Mesto zatiaľ nenašlo vhodné využitie, takto sa rozhodlo situáciu riešiť!

Otázka Duklianskych kasární v Poprade sa na mestských zastupiteľstvách riešila už niekoľkokrát. Nakoľko mesto zatiaľ nemá pre pozemok v areáli kasární iné vhodné využitie, situáciu sa nateraz rozhodlo riešiť takýmto spôsobom...

Ilustračný obrázok k článku Areál Duklianskych kasární? Mesto zatiaľ nenašlo vhodné využitie, takto sa rozhodlo situáciu riešiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci Mestského zastupiteľstva dnes na zasadnutí schválili prenájom pozemkov v areáli bývalých kasární na Ul.29.augusta Ministerstvu vnútra SR pre potreby Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Poprade za účelom vykonávania obhliadok motorových vozidiel.

OR PZ v súčasnosti vykonáva obhliadky na Bernolákovej ulici pričom dopravná situácia v dňoch vykonávania obhliadok je na tejto miestnej komunikácii neúnosná. „Keďže mesto Poprad zatiaľ nemá iné vhodné využitie pre pozemok v areáli bývalých kasární na Ul. 29. augusta, vzniknutú situáciu sa na základe žiadosti MV SR rozhodlo riešiť dočasným prenájmom uvedeného pozemku,“ uviedol hovorca mesta Poprad Marián Galajda.

foto: Mesto Poprad

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM