Peter Handzuš Basketbal

Basketbalová exhibícia v Aréne: Dievčatá BAMP nastúpia proti novinárom aj trénerom

V stredu 24. mája 2017 sa v Aréne Poprad stretnú priaznivci basketbalu na exhibícii, kde o svoju športovú česť zabojujú aj novinári z popradských médií.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalová exhibícia v Aréne: Dievčatá BAMP nastúpia proti novinárom aj trénerom
Foto: Peter Handzuš

Už tretíkrát budú chcieť novinári ukázať, že okrem písania, fotografovania a nakrúcania, majú blízko aj k športu. Svoje basketbalové umenie predvedú počas exhibície, na ktorú sa môžete prísť pozrieť aj vy už túto stredu 24. mája od 17:30 do Arény Poprad.

V prvom meraní síl medzi Médiami a BAM Poprad v roku 2015 dokázali novinári uhrať remízu 37:37. O rok neskôr sa už na palubovke vo všetkých činnostiach pritvrdilo a popradské dievčatá novinárom nič nedarovali zadarmo a Média nakoniec prehrali s BAM Poprad 60:79.

Ani tento rok novinári nenechali nič na náhodu a absolvovali taktický 90-minútový tréning. “Verím, že po minuloročnej prehre to bude naopak. Zatneme zuby a tvrdý tréning určite prinesie svoje ovocie. Diváci zaručene uvidia veľa košov, veľa bodov a našu výhru, lebo, ako sa hovorí: Do tretice všetko dobré,” povedal po tréningu nabudený kapitán Marek Vaščura.

Novinársky basketbalový tréning
41
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Marekovi sa na tréningu opäť podarilo premeniť “trestný hod vzad” ktorým počas minuloročnej exhibície ohúril nielen popradské basketbalistky. “Keď sa mi hlava pomotá a nebudem už vedieť ako ďalej, možno vytiahnem aj tú to zbraň,” dodal s úsmevom Marek.

Počas basketbalovej exhibície to ale nebude len o meraní síl basketbalistiek s novinármi. Viaceré z nich lásku k basketbalu zdedili po rodičoch a tak sa môžete tešiť aj na zápas Tréneri BAMP vs. Potomkovia. No a počas basketbalového večera v Aréne nebudú chýbať ani prípravky BAMP a ich modelované zápasy.

Basketbalová exhibícia v Aréne Poprad začína v stredu 24. mája 2017 o 17:30hod. Vstupné je dobrovolné a bude určené na podporu baskedbalovej mládeže.

Zdroj: Vimeo.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM