Simona Ivančáková Basketbal

Basketbalový Súboj Hviezd pod Tatrami: Bude lepší Západ alebo Východ?

Najlepší basketbalisti zo Slovenska si už čoskoro premiérovo zmerajú sily pod Tatrami. Popradská Aréna bude dejiskom prestížneho Súboja hviezd.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalový Súboj Hviezd pod Tatrami: Bude lepší Západ alebo Východ?
Zdroj: TASR

Pod záštitou mesta Poprad, BK Iskra Svit a Royal Bus & Travel sa diváci môžu tešiť na basketbalový večer, ktorý bude mať v Poprade premiéru. Na podtatranskej palubovke sa v sobotu 12.decembra 2015 predstavia najlepší basketbalisti z celého Slovenska, aby divákom predviedli najvydarenejšie kúsky. Začiatok zápasu je stanovený na 18:00 hod., bohatý sprievodný program a divácke súťaže sa rozbehnú už od pol šiestej.

„Tradícia usporiadania All Star Game Slovenskej basketbalovej ligy sa obnovila pred dvoma rokmi. Doteraz sa toto podujatie konalo v Bratislave. V rámci propagácie basketbalu na Slovensku sme sa o toto podujatie uchádzali. Nakoľko je svitovská aréna malá, tak sme sa dohodli s mestom Poprad a podujatie sa uskutoční v Aréne Poprad, “ povedal prezident BK Iskra Svit Ján Drobný.

Základnú päťku vyberajú diváci

O tom, kto sa predstaví v základnej zostave Súboja Hviezd môžete rozhodnúť práve vy. „Na stránke www.subojhviezd.sk môžete raz denne hlasovať za vašich obľúbených hráčov a vybrať aj trénerskú dvojicu. Na základe hlasov budú vybrané základné päťky oboch tímov a druhú päticu hráčov nominujú tréneri,“ informoval Drobný. Z jedného mužstva môžu do súboja nastúpiť maximálne traja basketbalisti. Zastúpenie počas podujatia tak budú mať všetky kluby.

Počas zápasu budú na programe aj individuálne súťaže. „Očakávajte súboje o najlepšieho trojkára, smečiara či najužitočnejšieho hráča zápasu,“ uviedol prezident BK Iskra Svit Ján Drobný.

Lákadlom je Dunking Devils

Okrem basketbalovej parády sa môžu diváci tešiť na bohatý sprievodný program. Bubnová šou v podaní Campana Batacuda, tanečné predstavenie Bailadora Dance Group a rapera Strapa. Ťahákom aj tohtoročného programu budú divácki obľúbení a basketbalovo zábavní lietajúci akrobati zo Slovinska Dunking Devils, ktorý si pre tohtoročnú edíciu Súboja Hviezd pripravujú nové kúsky. Celým programom bude sprevádzať Martin „Shilo“ Šilan.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM