Monika Vengrínová Futbal

Bývalí futbalisti na svoj obľúbený šport nezanevreli: S loptou sa pod Tatrami preháňajú aj v zime!

Bývalí hráči sa ani po aktívnej činnosti svojho obľúbeného športu nevzdávajú a pravidelne sa schádzajú na futbalových zápasoch, či turnajoch. Tentokrát si okrem skvelej hry pripomenuli i šesťdesiate piate narodeniny svojho spoluhráča a kamaráta, dlhoročného futbalového funkcionára Jozefa Lopucha.

Ilustračný obrázok k článku Bývalí futbalisti na svoj obľúbený šport nezanevreli: S loptou sa pod Tatrami preháňajú aj v zime!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Voláme sa síce honosne Old boys, ale všetko sme bývalí hráči po aktívnej činnosti. Máme partiu chlapcov, ktorým nedalo prestať s futbalom, takže sa pravidelne schádzame. A keďže sme sa dočkali veľmi pekného futbalového areálu, tak sme radi, že si môžeme zahrať aj takto v zime,“ hovorí organizátor zápasu Ondrej Kavka.

Na zelený trávnik ich však tentokrát nepriviedla len túžba po skvelom futbalovom zážitku, ale i významné životné jubileum bývalého i súčasného spoluhráča, aktívneho dlhoročného funkcionára Jozefa Lopucha. Práve on bol pri tom, keď popradský futbalový štadión, dnes NTC, pred niekoľkými desaťročiami vznikal. Pre mladších spoluhráčov je veľkým vzorom, ktorému by sa chceli vyrovnať a v jeho veku sa pýšiť rovnakou fyzičkou i mladistvým výzorom. On sám bol zo zápasu na jeho počesť dojatý.

„Z tohto stretnutia mám veľmi príjemný pocit. Ako z ľudského, tak i futbalového. Konečne sme si našli v Poprade domovskú pôdu, keďže v posledných rokoch sme takúto možnosť nemali. A ja verím v pozitívny obrat v úrovni popradského futbalu a dúfam, že sa tu dočkáme i prvej ligy. Futbalové podmienky sú fantastické. Je začiatok februára a my hráme ako v plnej sezóne. Skutočne sa mi hrá super,“ tešil sa oslávenec.

Netradičný futbalový zápas: Bývalí futbalisti si zahrali na počesť dlhoročného f
1
Galéria
futbal Oldman
40
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM