Martin Sýkora Iné športy

Centralisti bodovali v zahraničí: Z Havířova priviezli pod Tatry aj cenné kovy

V konkurencii vyše 200 pretekárov zo Slovenska, Českej republiky a Poľska si Central karate klub Poprad vybojoval 9 medailí, z toho 3 zlaté, 3 strieborné a 3 bronzové.

Ilustračný obrázok k článku Centralisti bodovali v zahraničí: Z Havířova priviezli pod Tatry aj cenné kovy
Zdroj: Central karate klub Poprad

V českom meste Havířov sa uskutočnil Stredoeurópsky pohár talentov v karate. Súťaž otvorila disciplína kata. V najmladšej kategórii kata mladší žiaci si Mare Tropp vybojoval 3. miesto. V kategórii kata mladších žiačok si suverénne zlato vybojovala Lea Kucová. V kategórii žiačok sa 3. mieste umiestnila Daniela Hocková. „Chlapci z CKK si z kategórie kata mladší žiaci odniesli 2 medaily a to Matej Šuna, ktorý sa umiesnil na 3. mieste a druhé miesto obsadil Daniel Nedoroščík,“ informovala Ivana Kucová z Central karate klubu Poprad (CKK).

Po skončení disciplíny kata prišlo k športovému zápasu kumite. Dievčatá si odniesli do Popradu strieborné kovy a to Lea Kucová z kategórie kumite mladšie žiačky do 35 kg a Daniela Hocková z kategórie kumite mladšie žiačky nad 35 kg. „Chlapci zase triumfovali v kategórii kumite mladších žiakov, kde súperom nedali šancu a do zbierky medailí im pribudlo zlato a to Daniel Nedoroščík v kategórii kumite do 30 kg a Matej Šuna v kategórii do 35 kg,“ dodala Kucová.

Central karate klub Poprad Havířov 12/2017
13
Galéria
Zdroj: Central karate klub Poprad
Zdroj: Central karate klub Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM