Peter Handzuš Iné športy

Charity golf cup: 10 200 eur pre hendikepované deti

Piaty ročník charitatívneho projektu CHARITY GOLF CUP, zapojil do golfového turnaja vo Veľkej Lomnici viacero známych športovcov a osobností spoločenského života. Finančný výťažok zo spomínaného podujatia bude opätovne venovaný hendikepovaným deťom.

Do golfového turnaja systémom „texas scramble“, v ktorom sa vždy hrá o najlepšie padnutú golfovú loptičku, sa dnes zapojili vo Veľkej Lomnici okrem Petra Bondru hokejisti Zdeno Chára, Andrej Sekera, Tomáš Tatár, Richard Lintner, Rastislav Pavlikovský, ale aj olympionici Elena Kaliská a Pavol Hurajt. Z osobností slovenského šoubiznisu to boli napríklad herci Štefan Skrúcaný, Filip Túma a Ady Hajdu.

Ako informovala Danka Velecká z organizačného výboru charitatívneho podujatia, najlepším tímom turnaja sa stalo družstvo Andreja Sekeru. Druhý skončil so svojimi spoluhráčmi Tomáš Tatár a tretiu priečku obsadil tím golfistu Davida Cartera.

Po vyhodnotení výsledkov nasledovala podľa Veleckej slov tradičná burza suvenírov pozvaných osobností. „Opäť sa dražili napríklad hokejky, šiltovky či hokejové helmy a dresy, ale aj vesta Eleny Kaliskej či mikina Pavla Hurajta,“ poznamenala s tým, že výťažok zo spomínanej dražby, ktorý bude venovaný hendikepovaným deťom, sa zastavil na sume 10.200 eur.

CHARITY GOLF CUP poskytol na charitatívne účely v uplynulých rokoch už takmer 70.000 eur.

Poprad24/tasr Foto: mediaportal.biz Video: Peter Handzuš

Charity golf cup: 10 200  eur pre hendikepované deti
1
Galéria
golf velka lomnica charita
23
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM