Monika Vengrínová Rôzne

Chcete byť súčasťou Majstrovstiev sveta juniorov v Jasnej? Staňte sa dobrovoľníkom, bývanie a stravu budete mať zadarmo

Už 18.februára začínajú Majstrovstvá sveta juniorov v alpských disciplínach Jasná 2014. Pri tejto príležitosti Tatranská dobrovoľnícka služba hľadá 150 dobrovoľníkov, ktorí budú asistovať pri úprave tratí, tlmočení, či ceremoniáloch. Za osem hodinovú prácu denne dostanú ubytovanie, stravu a kopec zá

Ilustračný obrázok k článku Chcete byť súčasťou Majstrovstiev sveta juniorov v Jasnej? Staňte sa dobrovoľníkom, bývanie a stravu budete mať zadarmo
Zdroj: TASR

“Dobrovoľníctvo bolo vždy súčasťou športových podujatí na Slovensku. Tréneri, technici, bránkoví rozhodcovia, bývalí pretekári, títo všetci sa roky starali o bezproblémový priebeh športových podujatí na Slovensku a nie len vrcholových. Tatranský okrášľovací spolok si uvedomuje svoju zodpovednosť za vytváranie priaznivých podmienok pre rozvoj športu, a preto sa prostredníctvom projektu Tatranskej dobrovoľníckej služby rozhodol pomôcť Slovenskej lyžiarskej asociácii pri organizácii MS juniorov v JASNEJ 2014,“ uviedol Matej Turjaník, vedúci Tatranskej dobrovoľníckej služby.

Dobrovoľníci budú asistovať pri úprave tratí, tlmočení, sprevádzaní zahraničných hostí, pri ceremoniáloch, pri montáži bezpečnostných sietí a ešte oveľa viac. Za pomoc každý dobrovoľník dostane stravu, ubytovanie, možnosť nadviazať medzinárodné priateľstvá a zážitok z účasti na tomto medzinárodnom lyžiarskom podujatí. Pre najusilovnejších sú pripravené vecné ceny a oficiálne oblečenie.

Nábor začal na Slovensku i v susednom Poľsku. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na stránke tos-tds.sk, kde nájdu elektronický formulár.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM