Peter Handzuš Kultúra

Chystáte sa na Hrebienok? Takýto sprievodný program vás tam čaká

Od soboty 23. januára sa už usilovne pracuje na výstavbe rímskeho Kolosea a postupne pribúdajú ďalšie atrakcie. Všetko to vypukne už tento piatok a organizátori veria, že 4. ročník Tatry Ice Master bude ešte lepší ako tie predchádzajúce.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa na Hrebienok? Takýto sprievodný program vás tam čaká
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Aby bol zážitok z Tatry Ice Master dokonalý, tak ho doplnia hudobné vystúpenia počas sprievodného programu. V piatok 29.1.2016 to bude vystúpenie populárneho zoskupenia Fragile pod vedením Braňa Kostku a predskokanom bude husľový koncert detí pod vedením Terézie Novotnej.

V sobotu 30.1.2016 je na programe World Music v podaní Nebeskej muziky z Terchovej a záver druhého súťažného dňa bude patriť jedinečnej ľadovo ohňovej show.

V nedeľu 31.1.2016 náv­števníkov okrem 45 ľadových plastík a ľadových objektov očakáva predstavenie skupiny Boy Band v zložení Peter Makranský, Pavol Plevčík, Thomas Puskailer, Martin Madej a skvelá slovenská kapela Polemic.

„Počas podujatia bude návštevníkom k dispozícii aj Tatranský ľadový dóm, ktorý už za prvé dva mesiace privítal viac ako 100 000 návštev­níkov. A vďaka neopakovateľnej atmosfére a novej architektúre naďalej púta pozornosť návštevníkov ako top atrakcia Vysokých Tatier,“ uviedla Lenka Maťašovská, výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie CR Región Vysoké Tatry.

Viac o Tatry Ice Master sa dočítate tu: Tešte sa na víkend: Už od piatku si môžete pozrieť ľadové sochy na Hrebienku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM