Monika Vengrínová Správy

Ďalší krásny charitatívny čin na popradskom štadióne. Hokejoví fanúšikovia zahádali ľad plyšovými hračkami

Už po druhýkrát sa uskutočnila dobročinná akcia s názvom "Vyčarujme deťom vianočný úsmev". V tomto duchu hokejoví fanúšikovia po prvej tretine zápasu Poprad - Košice hodili na ľad plyšové hračky. Tie poputujú tam, kde sa z nich budú tešiť tí najmenší.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší krásny charitatívny čin na popradskom štadióne. Hokejoví fanúšikovia zahádali ľad plyšovými hračkami
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Akcia, ktorú organizuje popradský hokejový fanklub v spolupráci s klubom HK Poprad, a ktorá sa koná po vzore obľúbenej iniciatívy pochádzajúcej zo severnej Ameriky, sa v Poprade minulý rok stretla s veľkým úspechom. Vyzbieralo sa 2000 plyšových hračiek, ktoré skončili v detských rúčkach na detských oddeleniach popradskej a kežmarskej nemocnice a na Základnej škole s materskou školou sv. Kríža v Kežmarku.

Tohtoročný počet plyšákov zatiaľ síce známy nie je, ale na ľad letelo toľko hračiek, že minuloročný úspech sa celkom iste zopakuje. Organizátori sú tak tentokrát pripravení obdarovať aj ďalšie organizácie, ktoré by vo svojom zariadení plyšové hračky pre detičky radi privítali.

Hokejoví fanúšikovia zahádali ľad plyšovými hračkami
27
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Hokejoví fanúšikovia zahádali ľad plyšovými hračkami
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM