JAB Rôzne

Nevítaná návšteva medveďa: V pekárni si pochutnával na chlebe!

Nebojí sa a dáva si repete! Medveď, ktorého videli v Novoveskej Hute sa ku kontajnerom vracia podľa našich informácií pravidelne. Dokonca navštívil aj miestnu pekáreň, kde si nadránom pochutnával na chlebe. A to nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Nevítaná návšteva medveďa: V pekárni si pochutnával na chlebe!
Zdroj: Webnoviny.sk

Len nedávno sme vás informovali o medveďovi, ktorý vyberal v Novoveskej Hute pred bytovkou kontajnery. Zdá sa, že tomuto lesnému obyvateľovi kontajnery zapáčili, lebo sa tam podľa očitých svedkov vracia pravidelne a nie iba to. Macko si svoje teritórium rozšíril aj o miestnu pekáreň.

Ako nám prezradil zamestnanec pekárne maco tam bol dvakrát. Prvý raz nad ránom zožral dva chleby a zmesku – potom dobrovoľne odišiel. Majitelia pekárne spravili zátarasu dokonca ešte aj auto posunuli tak, aby sa tam už druhýkrát nedostal. Bohužiaľ nepomohlo to. Medveďovi chlebík zachutil a vrátil sa aj na druhý deň napriek prekážkam. Tentokrát obišiel naprázdno. „Keď sme ho zbadali zabuchli sme dvere a on sa zrejme zľakol a ušiel,“ prezradil pekár.

O prechádzkach iných medveďov po Spiši či rady od poľovníkov čo robiť keď sa stretnete s medveďom si môžete prečítať tu:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM