Monika Vengrínová Iné športy

Ďalšie kolá bowlingovej firemnej ligy. Takto sa hralo...

Firemná bowlingová liga pokračovala 12.kolom tretej ligy skupiny D a 13.kolami prvej ligy skupiny B a extraligy skupiny A. Prinášame výsledky všetkých troch líg.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie kolá bowlingovej firemnej ligy. Takto sa hralo...
Zdroj: Dnes24.sk

12.kolo FIREMNEJ LIGY skupina D – III.Liga

Kola sa zúčastnilo všetkých 7 družstiev a to Whirlpool, Bapomed, Spolbyt, BMT, Profesta, Karbon a TV Poprad. Na prvom mieste sa umiestnilo družstvo Whirpool, ktoré získalo plný počet 12 bodov a suverénne vyhralo kolo. Zápolenia tohto kola boli veľmi napínavé a zaujímavé.

Zápas s najvyšším rozdielom 163 bodov sa odohral medzi družstvami Bapomed 465 : 302 TV – Poprad, s najnižším rozdielom 4 bodov skončil zápas medzi družstvami Whirpool 428 : 424 Spolbyt . Najvyšší výkon dosiahlo družstvo Whirpool a to 470 bodov. Najnižší naopak dosiahlo družstvo TV – Poprad, konkrétne 302 bodov. Najvyšší priemer na jednu hru 450 bodov dosiahlo družstvo Whirpool.

V jednotlivcoch najvyšší výkon 197 bodov dosiahol Marušin Jaroslav z družstva Bapomed. Najnižší výkon jednotlivca 70 bodov dosiahla Hozzová Miriam z družstva TV – Poprad. Víťazstvo a najvyšší priemer 166,50 bodov dosiahol Jacák Stanislav z družstva Whirpool.

13.kolo FIREMNEJ LIGY skupina B – I. liga

Kola sa zúčastnili všetky družstvá, ktorými sú Autodiely I., Advokáti, Bohuš, Gym Beam, AquaCity, Vega Zakopane, 3-Chrobáci a Autodiely II. Víťazom sa stalo družstvo Autodiely I., ktoré získalo 27 bodov. Zápas s najvyšším rozdielom 144 bodov sa odohral medzi družstvami Autodiely I. 560 : 416 Gym Beam.

Zápas s najnižším rozdielom 0 bodov sa odohral medzi družstvami 3-Chrobáci 484 : 484 Gym Beam. Najvyšší výkon družstva dosiahlo družstvo Autodiely I. a to 571 bodov. Najnižší výkon dosiahlo družstvo 3-Chrobáci, čo predstavuje 349 bodov. Družstvo s najvyšším priemerom na zápas sa stalo družstvo Autodiely I., ktoré dosiahlo priemer 571 bodov.

V jednotlivcoch najvyšší výkon jednotlivca 234 bodov dosiahol Valachovič Jozef z družstva Autodiely I., najnižší výkon jednotlivca 99 bodov dosiahol Brtáň Oto z družstva Autodiely II.. Víťazom kola s najvyšším priemerom 193,33 bodov sa stal Valachovič Jozef z družstva Autodiely I. Prvé miesto si aj naďalej udržiava v celkovom poradí jednotlivcov Pěč Jaroslav z družstva Advokáti.

13.kolo FIREMNEJ LIGY skupina A – Extraliga

Kola sa zúčastnili všetky družstvá – Rozor, Avan, Gerlach, Huricanes, Outsiders, Brokernet, Radiana a Terichem. Na prvom mieste skončilo družstvo Rozor, ktoré zvíťazilo suverénnym spôsobom so ziskom 31 bodov a vďaka tomu sa prepracovalo na čelo tabuľky a nekompromisne útočí na majstra Popradu v Extralige .

Stále sa zlepšuje aj družstvo Huricanes, ktoré sa svojimi výkonmi dostalo už na tretie medailové umiestnenie. Zápas s najvyšším rozdielom 169 bodov sa odohral medzi družstvami Rozor 588 : 419 Brokernet. Zápas s najnižším rozdielom 2 body sa odohral medzi družstvami Outsiders 459 : 461 Terichem. Najvyšší výkon družstva dosiahlo družstvo Outsiders ziskom 634 bodov a najnižší výkon dosiahlo družstvo Brokernet a to 419 bodov. Najvyšší priemer družstva dosiahlo družstvo Rozor, konkrétne 601 bodov na zápas.

V jednotlivcoch najvyšší výkon jednotlivca 266 bodov dosiahol Pavlikovský Vladimír z družstva Rozor, najnižší výkon jednotlivca 103 bodov dosiahol Ballay Tomáš z družstva Outsiders. Víťazom kola s najvyšším priemerom 208,86 bodov sa stal Pavlikovský Vladimír z družstva Rozor.

Igor Lendácky

Bowlingová liga 12. a 13.kolo
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM