Tlačové správy

Dámy, chcete mať šmrnc? Tieto vychytávky nesmú vo vašom šatníku chýbať

Sú s nami už dlhé storočia, no každý rok menia svoj vzhľad. Kedysi platilo pravidlo: Farba topánok a kabelky musí byť rovnaká. V dnešnej dobe je to len prežitok.

Ilustračný obrázok k článku Dámy, chcete mať šmrnc? Tieto vychytávky nesmú vo vašom šatníku chýbať
Zdroj: Webnoviny.sk

Kabelka je v mnohých outfitoch najvýraznejší kúsok a nehanbite sa vyskúšať naozaj extravagantné kúsky. Do módy sa vracajú retro doplnky a rôzne ozdoby len pridajú na originalite. Pracky, mašle, strapce a mnohé iné kabelku oživia, ale originalita farieb ju dokáže oživiť ešte viac. Na trh čoraz viac prenikajú rôzne farebné kombinácie, ktoré pôsobia elegantne a pritom sviežo. Praktickosť samozrejme tiež zohráva svoju rolu a ako každý rok, aj tento dáva zelenú praktickým, malým kabelkám.

A prečo by mali byť len kabelky výrazným prvkom outfitu? Ak zvolíte nenápadnú kabelku, oživte svoj outfit výraznými, farebnými lodičkami. Vo vašom šatníku by nemali chýbať ani sandále. Hodia sa takmer ku každému outfitu. Či už si ich dáte k sukni, šatom, alebo k nohaviciam, vždy zažiarite. Nemáte vzťah k vysokým podpätkom? Baleríny sú a stále budú v móde. Mašličky, kvety a vybíjané detaily oživia každé topánky a pridajú im „šmrnc“.

Neviete kde by ste zohnali kvalitné, cenovo prijateľné veci? Internetový obchod iModa.sk je presne to, čo hľadáte. Prijemný personál, rýchle služby, to všetko a mnohé iné nájdete priamo na ich webe: www.imoda.sk.

Nenájdete tam len kabelky a topánky ale aj pekné a štýlové oblečenie. Na chuť si prídu hlavne milovníci trendového oblečenia. Samozrejmosťou je rýchlosť vybavenia objednávky.

foto: imoda.sk

Dámy, chcete mať šmrnc? Tieto vychytávky nesmú vo vašom šatníku chýbať
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM