Tlačové správy

Dámy, privítajte jar a nahoďte sa do farieb!

Začiatkom roka sme vám predstavili novú „módnu galériu“ Fashion Gallery, ktorú nájdete v centre mesta - na ulici 1. mája. Už vtedy nás prekvapila skvelými cenami a krásnym interiérom, čo nebýva v Poprade zvykom.

Ilustračný obrázok k článku Dámy, privítajte jar a nahoďte sa do farieb!
Zdroj: Dnes24.sk

Zimný výpredaj v štýlovom butiku je za nami a priestor dostávajú farby a kvety na jarných kabátoch či bundách za dostupné ceny. Malý príjemný obchodík vás milo prekvapí svojou atmosférou a nebudete sa v ňom predierať stohmi tuctového šatstva. Majiteľka Martina Galliková Kušnieriková ostala verná svojej obchodnej filozofii a stále preferuje motto „menej je niekedy viac“. Ak si dámy vyberú z ponuky „módnej galérie“ nemusia sa obávať, že v rovnakom oblečení uvidia polovicu mesta. Na jar príroda ožívajú a s ňou môžu ožiť i dámy v v červených, černicových, zelených či hnedých koženkových bundách alebo kabátoch z príjemných materiálov.

Už čoskoro si budete môcť vybrať aj nodmysliteľné jarné gumáky a zladiť ich novou kabelkou. Núdza v butiku nie je ani o kráľovskú modrú, lososovú či žltú farbu, ktoré sú hitom tohtoročnej jari. Pri vstupe vás okrem samotnej majiteľky privítajú dva krásne jarníky – kvetovaný a tenký flaušový práve v lososovej farbe, ale výnimočné kúsky za prijateľné ceny nájdete počas následnej prehliadky predajne. Všetko v štýlových značkách z Londýna či Paríža ako Only, Isabelle London, Jennyfer a iných, ktoré slovenským zákazníčkam nebývajú bežne dostupné. Ak by ste si náhodou nevybrali ani z nich, Martina G. K. vyrába aj vlastné zaujímavé módne diela v limitovanom množstve.

Popradská Fashion Gallery, ktorá sa nachádza v priestoroch bývalej Slovenskej reštaurácie, je určená ženám, ktoré dbajú na svoju odlišnosť a zároveň štýlovosť. Krásne oblečenie nemusí byť drahé a presne také nájdete práve v „galérii“. Z pohodlia domova si možete pozrieť stranku tohto obchodu na fb, kde nájdete množstvo fotografií a módne dielka, pre ktoré si potom stačí už iba prísť. Tešíme sa na Vás…

Dámy, privítajte jar a nahoďte sa do farieb!
29
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM