Monika Vengrínová Tlačové správy

Deň zábavy v Tatry Shopping Center: Deti bavil Majster N, choduliari, či veselá dopravná hliadka

Sobotný deň bol plný zábavy a patril najmä deťom. Tie sa vybláznili pri pokusoch Majstra N a jeho čarodejníka, s šašami na chodúľoch, či na dopravnom ihrisku. Nechýbalo maľovanie na tvár, tvorivé dielne a súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Deň zábavy v Tatry Shopping Center: Deti bavil Majster N, choduliari, či veselá dopravná hliadka
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Na našich zákazníkoch a ich deťoch nám veľmi záleží, preto sme pre nich pripravili tento zábavný deň. S akciami v Tatry Shopping Center sme začali pri otvorení nákupmi s celebritami a chceme pravidelne pokračovať i naďalej,“ uviedla Monika Hufová z Tatry Shopping Center.

Deti i rodičia žiarili spokojnosťou

Krásny sobotný deň si pred nákupné centrum prišli užiť desiatky detí a ich rodičov a všetci sa skvelo zabávali. „Veľmi sa mi tu páči. Je pekný deň a veľmi dobrý program. Som rada, že som sem prišla,“ prezradila detská návštevníčka Majka Bednárová. Vydarenú akciu si pochvaľovali aj skôr narodení, ktorí si deň zábavy do Tatry Shopping Center prišli užiť so svojimi ratolesťami.

„Naše deti stále sedia len pri počítači, preto sme s nimi chceli ísť niekam von. Tu je to pekné, radi chodíme na takéto akcie, mohlo by ich však byť aj viac,“ myslí si otecko dvoch detí Ladislav Kiss. Mladá mamička Naďa Blažovská zdieľa rovnaký názor: „Je krásne počasie, preto sme sa rozhodli prísť zabiť nudu. A boli sme zvedaví aj na Majstra N. Deti tu súťažili, boli sa bicyklovať, je to tu fajn. Som rada, že v Poprade sú takéto akcie. Mohli by však bývať aj častejšie. Aj každý víkend“.

Dopravné ihrisko bude otvorené celý týždeň

Pre deti boli pripravené rôzne aktivity a atrakcie. Nielen ich, ale i rodičov zabavil svojim nenapodobiteľným humorom nestarnúci Majster N pri svojich pokusoch, ktorý si tento raz na pomoc prizval i čarodejníka. O celodennú zábavu sa postarali šašovia na chodúľoch, detičky si užili i maľovanie na tvár či tvorivé dielne, ktoré pre ne pripravilo materské centrum. Veľkou aktivitou bolo, a počas celého tohto týždňa i naďalej bude, dopravné ihrisko s certifikovaným inštruktorom.

„Detičky si tu môžu vyskúšať jazdu zručnosti a naučiť sa niečo o dopravnej situácii na cestách. Dopravné ihrisko je pred Tatry Shopping Center otvorené každý deň od deviatej do šestnástej, a to až do soboty 26.júla. Počas týždňa bude slúžiť najmä materských školám, ale veľmi sa tešíme na všetky deti, ktoré prídu,“ dodala Hufová.

Deň zábavy v Shopping center Tatry
1
Galéria
Deň zábavy v Shopping center Tatry
39
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM