Denné menu: na tomto si dnes môžete pochutnať
Aj 24.10. vám prinášame prehľad menu vybraných reštaurácií v popradskom okrese.
CAFÉ REDUTA:
0,33l Kurací vývar, Držková polievka
1. 120g Kuracie prsia zapekané v šľahačke, ryža, hranolky ,obloha 3,30
2. 120g Diabolské rezne s opekanými zemiakmi 3,30
3. 250g Halušky s bryndzou 3,30
4. 300g Zeleninový šalát s kuracím mäsom
/šalát,paradajka,uhorka,kuracie mäso/ 3,30
5. 400g Pizza Sopranos 4,40 eur s polievkou
CIN-CIN:
Krkonošská s hubami
1. Krkovička na horčici, zemiaková kaša 3,30
2. Dukátové buchty s krémom 3,30
3. Milánsky šalát s hriankou /kuracie mäso, cesnakový dressing../
3,30
4. Zapekaný kur. rezeň s broskyňou a syrom, ryža, hranolky 3,30
TATRA HOTEL:
330g Krúpková polievka, chlieb
1. 150g Kačacie stehná, červená kapusta, zemiakové lokše 4,50
2. 150 g Bravčové rebierko na flámsky spôsob, hranolky 3,50
3. 150 g Kelový závitok so šunkou a syrom, varené zemiaky 3,50
4. 100 g Morčací plátok s mandľami, hrášková 3,50
ANES:
Fazuľová polievka
1. Morčacie prsia pečené na rošte, dusená ryža, šalát
2. Kaplická zemiaková baba /zemiaková placka, údené mäso/
3. Jelení guláš, špenátové halušky
4. Cestoviny – kolienka s cuketami a syrovou omáčkou, džús
VELICKÁ IZBA:
Hrstková – vývar, cesnaková
1. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót 3,15
2. Bravčové kare po uhorsky, zemiaková kaša, uhorka 3,15
3. Br údená krkovička, kapusta, knedľa 3,15
4. šéfov šalát/par., paprika, uhorka, č.kapusta, kur.sote, dressing
3,15
5. Sedliacky steak s bryndzou, americké zemiaky, dressing 3,15
PENZIÓN TATRY:
0,2 Nealko
0,33 Zeleninová polievka s haluštičkami
130 Morčacie prsia na prírodno, tarhoňa, čalamáda 2,90
PENZIÓN SLÁVIA:
Držková
1. Vyprážaný bravč. rezeň, slov. šalát 3,30
2. Prír. kurací rezeň s enciánom, 3 farebná ryža 3,30
3. Zapekaný karfiol, zemiaky 3,30
MARCO RESTAURANT:
Ruský boršč
1.120 g Bravčové cigánske rezy, tarhoňa, kyslá uhorka 3,50
2.200 g Lasagne so syrovou omáčkou 3,50
3.120 g Marinované kuracie prsia, ½ ryža, ½ opekané zemiaky, šalát
Menu K-vital: Kurací gyros so zeleninou, hubami, zemiak na grile, dressing
3,50
Menu špeciál: 150 g Sviečková na smotane, knedľa 4,10
KAŠTIEĽ LUČIVNÁ:
0,33L Kapustová
1. 120g Br. rezeň na horčicovej omáčke, tlačené zemiaky 3,00
2. 300g Rezance s orechmi a maslom 3,00
VELICKÝ ZÁMOČEK:
0,33 Zemiaková so zeleným hráškom a pórom
0,33 Kurací vývar s rezancami
1. 150g Sviečková na smotane, bravčové dusené, knedľa 3,15
2. 150g Vyprážaný „GORDON BLUE“, zemiaková kaša 3,15
3. 300g Zeleninový
šalát(kur.mäso,ľad.šalát,vajíčko,reď.kuk.drezzing,syr.bagetka) 3,15
PENZIÓN ATRIUM:
Rascová polievka s vajcom, chlieb
1. 130 g Hovädzia pečienka sviečková, knedle 3,20
2. 200 g Brokolica s maslom a strúhankou, ryža 3,20
GLOBUS CLUB:
Bakonská hubová
1. Bravč. rebierko „Bakoniy“ (na smotane, šampiňónoch, slanine a
paprike), opek. zem. 3,30
2. Maďarský kurací tokáň, opekané zemiaky, ryža 3,30
3. Koložvárska kapusta s kyslou smotanou, zemiaky 3,30
STODOLA MAX:
Fazuľová na kyslo
1. 100g Kurací steak „ Quatro Formaggi“, syrovo – smotanová omáčka,
zemiakové hranolky, zeleninová obloha
2. 200g Pečené koleno na bavorský spôsob, dusená kyslá kapusta, zemiaková
baba
3. 120g Bravčová pečeň na poľovnícky spôsob, zemiaková placka, ½
dusená ryža, mrkvový šalát s jablkom
4. 100g Rizoto s bravčovým mäsom, zeleninou a syrom, domáca čalamáda
5. 200g Liptovské zemiaky s cibuľkou, slaninou a bryndzou, 2dl zákvas
6. 100g Vyprážaný syr Tofu v haruľovom cestíčku, anglická zelenina
7. 200g Tvarohová žemľovka s ovocím, 2dl kofola
ČERVENÝ MAK:
Šampiňónová
1. Kuracie prsia zapekané s pórom a syrom, ryža, šalát 3,00
2. Poľovnícke stehno na smotane, knedlík 3,00
3. Kuracia pečeň na cibuľke, opekané zemiaky, kečup, šalát 3,00
4. Zapekaná brokolica so syrom, zemiaky, tatárska omáčka 3,00
Špeciál: 150 g Kurací steak s nivovou omáčkou, ryža, krokety, šalát,
dezert 3,80
MILLENIUM:
0,33 l – Šošovicová
1. 250 g – Zapekané zemiaky /bryndza, slanina/ 3,00 €
2. 120 g – Hamburské bravčové stehno, cestovina 3,30 €
3. 150 g – Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky 3,70 €
4. 300 g – Domáce bryndzové pirohy 3,30 €