Monika Vengrínová Kultúra

Deti zaplnili centrum mesta. Svoj deň oslávili, ako sa patrí

Deťmi preplnené popradské centrum nikoho nenechalo na pochybách, že tento deň patril práve im. Plno rôznych atrakcií, ktoré si mohli vyskúšať na vlastnej koži, a zaujímavý program - tí najmenší i tí trošičku starší oslavovali, ako sa patrí. Neprekážalo ani nie práve najlepšie počasie.

Ilustračný obrázok k článku Deti zaplnili centrum mesta. Svoj deň oslávili, ako sa patrí
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Deň radosti v Poprade sa rozbehol už o desiatej predpoludním, keď si detičky mohli vyskúšať rôzne atrakcie, či už nafukovacie hrady, jazdu na elektrických autíčkach či býkovi, ale i rôzne súťažné aktivity, po absolvovaní ktorých ich čakala odmena.

O jedenástej sa na pódiu vystriedali rôzne detské súbory z popradských škôl a záujmových krúžkov, ktoré predviedli krásne tanečné čísla. Potom prišli na rad divadelné predstavenia Pyšná princezná, Happy ZOO a Divadlo o červenej čiapočke, ktoré vystriedala pouličná šou Lovci dinosaurov.

Večer čakalo na deti prekvapenie v podobe Martina Haricha so skupinou Musitany Hope, no a krásny deň zavŕšilo premietanie populárnej rozprávky Shrek 3 – Zvonec a koniec.

Oslavy Dňa detí pokračovali aj v nedeľu, napríklad tvorivými výtvarnými dielňami v TG alebo podujatím Ja a môj psík. Popradská 24-ka ich navštívila aj s kamerou, reportáže si budete môcť pozrieť čoskoro.

Deti zaplnili centrum mesta. Svoj deň oslávili ako sa patrí
1
Galéria
Deti zaplnili centrum mesta. Svoj deň oslávili ako sa patrí
31
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM