Tlačové správy

Detský festival s bohatou nádielkou atrakcií: Za tieto 3 dni plné zábavy sa vám deti určite odvďačia + SÚŤAŽ o vstupenky

Ak chcete dať svojim deťom predčasný darček na vysvedčenie, podujatím Detský festival a veľtrh určite nič nepokazíte. Veď kde inde zažijú toľko zábavy a atrakcií, ako na ploche výstaviska? Navyše, len teraz môžete s nami vyhrať vstupenky na ľubovolný deň festivalu.

Ilustračný obrázok k článku Detský festival s bohatou nádielkou atrakcií: Za tieto 3 dni plné zábavy sa vám deti určite odvďačia + SÚŤAŽ o vstupenky
Foto: Rastislav Búgel

Dátum 24.-26.6.2016 by si mali všetky rodiny dobre zapamätať. V areáli nitrianskeho výstaviska Agrokomplex sa bude konať už 2. ročník Detského festivalu a veľtrhu. S minulým rokom boli organizátori natoľko spokojní, že v tomto roku sa rozhodli priniesť ďalšie novinky. Poďme si bližšie predstaviť čo na vás tento rok čaká.

V pavilóne A máme bude pripravena najväčšia Mattel family zóna na Slovensku i v Čechách. Na ploche viac ako 2 000 m2 bude hracia zóna MEGA BLOKS, BARBIE, HOT WHEELS, MONSTER HIGH, BOOMco, FISHER-PRICE, MAŠINKA TOMÁŠ, streetball s Monster High, vlasové a návrhárske štúdio Barbie, Hot Wheels Star Wars i relaxačná zóna pre nejmenších.

Pavilón B bude patriť ako v predchádzajúcom ročníku Ihrysku. Spoznáte a zahráte sa s množstvom společenských hier z celého sveta. Zasúťažíte si s Talentídou. Súčasťou pavilónu bude aj NERF zóna s prestreľbou i so strielaním na terč. Menšie deti sa tu zahrajú s plastelínou Playdooh.

V pavilóne C bude hracia herňa s Xboxom a aj s Playstation pre väčšie deti.

Samozrejme, nebudú chýbať úspešné atrakcie z prvého ročníka. Celá vonkajšia plocha bude zaplnená nafukovacími atrakciami, preliezkami, pieskoviskom, floorbalovým aj futbalovým Vittek campom a dopravným ihriskom. Predstavia vám najväčšiu – až 90 m dlhú nafukovaciu prekážkovú dráhu!

K dispozícii bude aj Nitrianska poľná železnica, takzvaný Rozprávkový vlak, ktorý bude pre deti zdarma. Budúcich hasičov a policajtov určite upútajú prehliadky a ukážky práce profesionálov, chýbať nebudú ani kolotoče či zvieracia farma a výhliadkové lety helikoptérou. Kino s rozprávkami zabezpečí trošku oddychu.

Tento rok sa môžete tešiť na vystúpenia Mira Jaroša, Veselých zúbkov, Smejka a Tanculienky. Samozrejme prídu aj Kamaráti z Trinity, ktorý budú krstiť CD. Zatancujete si aj s Lolo a Piškót a Crazy Chichi and Friends. Novinkou bude aj detská prehliadka Shoozers s tanečnou skupinou La Portella. Stretnete aj Šmolkov, dokonca aj Mášu s Medveďom a rôzne iné obľúbené postavičky.

Novinkou veľtržnej zóny bude Sashe trh pre deti. Predstavia sa vám rôzny handmade výrobcovia detských hračiek, oblečenia, atď.

Opäť sa uskutočnia preteky lezúňov, workshopy kreslenie – práca s papierom, maľovanie na tvár, detský kadernícky salón, kútik zdravotnej pomoci, zdobenie perníčkov a Vnímavé deti prinesú logické hry pre škôlkárov. Novinkou bude aj mobilné planetárium.

Sprievodnou akciou festivalu je Knižkovanie s myšlienkou „aby sme deťom čítali“. Ide o bazár knižiek, ktoré si deti so sebou prinesú a medzi sebou vymenia. Takže si nezabudnite knihu :)

Veľkým lákadlom bude Rozprávková cesta, ktorá povedie celým areálom výstaviska. Na stanovištiach budú deti zbierať razítka a súťažiť o darčekové predmety a sladkú odmenu. Medzi hlavné ceny patria rodinné dovolenkové pobyty od partnerov podujatia.

Výstavisko Agrokomplex bude patriť najmä deťom 24. až 26. júna od deviatej ráno do deviatej večer. Všetky informácie nájdete na stránke www.detskyfestival.sk. Lístky si môžete kúpiť už teraz v sieti Ticketportal alebo v ich vyhrať v našej súťaži…

SÚŤAŽ o 10 vstupeniek – VYHODNOTENIE!

Uplynulý týždeň ste sa mohli zapojiť do našej súťaže a hrať o lístky na ľubovolný deň festivalu. Stačilo, aby ste nám napísali, akú rozprávku máte vy alebo vaša ratolesť najradšej. Vaše odpovede boli teda naozaj pestré. Najviac sa vo vašich domácnostiach pozerá Máša a Medveď, Na vlásku a Ľadové kráľovstvo, z tých starších je to Pat a Mat a Macko Uško. A krásne je aj to, že svojim deťom stále čítate :)

Vyžrebovali sme spomedzi všetkých odpovedí týchto 5 výhercov, každý získava po 2 vstupenky na ľubovolný deň Detského festivalu:

Janka Červencová, Považská Bystrica
Lucia Pálešová, Vlkanová
Mária Šušeková, Dolné Otrokovce
Veronika Gebrlinová, Poruba pri Prievidzi
Augustín Guskovič, Nové Zámky

Srdečne blahoželáme, o postupe uplatenia ich budeme informovať mailom.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

1. Detský festival zabával celé rodiny
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
1. Detský festival zabával celé rodiny
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM