Peter Handzuš Tlačové správy Tlačové správy

Dnes večer máte o program postarané: V Surprise vás bude baviť Oldies párty Rádia Vlna

Milovníci hudby 70-tych, 80-tych a 90-tych rokov, zbystrite pozornosť. Do popradského klubu Surprise dnes večer premiérovo naživo zavíta Oldies párty Rádia Vlna.

Ilustračný obrázok k článku Dnes večer máte o program postarané: V Surprise vás bude baviť Oldies párty Rádia Vlna
Zdroj: Dnes24.sk

V clube Surprise sú každý mesiac pravidelné video oldies party, kde ľudia nielen počujú, ale aj vidia na čo tancujú. „Ale táto oldies party bude špeciálna, našimi hosťami bude tím Rádia Vlna – moderátorka Petra Kamzíková a DJ Peter Hurajt. Táto akcia má v meste Poprad premiéru a nás veľmi teší, že práve náš club je miestom, kde sa to bude celé odohrávať. Teší nás veľký záujem ľudí, s ktorými denne komunikujeme, či už ohľadom rezervácie alebo ďalších informácií. Cieľom tohto večera je vytiahnúť na parket aj vyššie ročníky, aby zažili neopakovateľnú zábavu. Sme presvedčení, že dnešný večer dopadne na výbornú a už teraz sa tešíme na ďalšiu podobnú akciu v spolupráci s rádiom Vlna.“ prezradil Peter Štefány zo Surprise city clubu.

Hity overené časom známe z vysielania Rádia Vlna vám v piatok 11.3. od 21:00 hod. v Surprise city clube jednoducho nedovolia sedieť.

Na FB stránske Surprise city clubu prebieha súťaž o vstupenky na túto skvelú párty. Stačí potvrdiť účasť a vstup pre dve osoby zadrma môže byť váš.

V Surprise vás bude baviť Oldies párty Rádia Vlna
2
Galéria
V Surprise vás bude baviť Oldies párty Rádia Vlna
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM