Marcel Mojžiš Krimi

Do areálu campingu vošiel neznámy páchateľ a potom to prišlo: Z tohto vyčíňania budete krútiť hlavami!

Podľa polície v areáli campingu vyčíňal neznámy páchateľ. Muži zákona začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci.

Ilustračný obrázok k článku Do areálu campingu vošiel neznámy páchateľ a potom to prišlo: Z tohto vyčíňania budete krútiť hlavami!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti informovali, že vyšetrujú poškodenie zariadenia campingu v obci Haligovce. „Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 6.11.2015 do 23.11.2015 vošiel do neoploteného areálu istého motorestu v obci Haligovce, kde sa nachádza aj camping. Tu poškodil 3 kusy kamenných stolov tvorených z veľkoobjemových kamenných kvádrov a tabúľ skaly pieskovca, rôznych tvarov a rozmerov. Jednu takúto tabuľu rozbil a zničil,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že neznámy páchateľ ďalej tiež poškodil jedno pole dreveného kolového oplotenia, rozvalil kopu ôsmych veľkoobjemových kameňov, rôznej veľkosti a tvaru, pričom dva z nich hodil do miestneho potoka.*** „Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 200.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci,“*** dodal policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM