Peter Handzuš Futbal

Dobrý futbal s množstvom nevyužitých šancí: Poprad sa o body podelil s Bardejovom

Kým Partizán Bardejov sa pohybuje v tabuľke DOXXbet ligy Východ na popredných miestach, FK Poprad sa prepadol až na nepostupové 7. miesto a musí v najbližších zápasoch zabrať, ak chce pomýšľať na postup. Popradčania chceli podať dobrý výkon už v sobotnom zápase, ktorý odohrali na trávniku NTC.

Ilustračný obrázok k článku Dobrý futbal s množstvom nevyužitých šancí: Poprad sa o body podelil s Bardejovom
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Zápas sa hral od začiatku v rýchlom tempe. Ešte si ani všetci diváci nestihli sadnúť na svoje miesta a už mohli domáci vyhrávať. Akcie sa prelievali z jednej strany na druhú. Viac šancí mali na kopačkách domáci, no gólovo sa paradoxne uchytili prví hostia, ktorí vyhrávali gólom Michala Grohoľa z 27. minúty 1:0, ktorý z hranice šestnástky obstrelil gólmana Huszárika. Domácim sa podarilo vyrovnať o šesť minút po rohovom kope, keď Marko Lukáč z voleja trafil odrazenú loptu pred päťkou a prestrelil brankára Čikoš-Pavlička.

Gólovo sa už ani jedno mužstvo do konca zápasu nepresadilo, aj keď Popradčania ešte viackrát zdvihli domácich divákov zo sedadiel. FK Poprad sa s jedným získaným bodom o skóre vrátil na 6. miesto pred Hanisku, no budúci týždeň ho čaká ťažký zápas na trávniku lídra súťaže FC VSS Košice.

„Dnes berieme bod, ale domáci by za ten prvý polčas mali byť o ten gól lepší. Ale taký je futbal. Pre nás je remíza dobrá, ale Poprad ma výkonom veľmi príjemne prekvapil. Bol veľmi aktívny a vidím tam robotu nového trénera. Verím, že sa Popradu bude dariť. Aj keď by som nemal Popradu fandiť, lebo majú mojich odchovancov, našich hráčov, ale prajem im, aby sa im darilo,“ povedal tréner hostí Jozef Kukulský.

„Škoda nepremenených šancí. Ale budeme na tom pracovať, lebo si myslím a stále to chlapcom zdôrazňujem, že podstané je dostávať sa do šancí a tie góly prídu. Tá tvrdá robota, ktorú robíme, verím, že prinesie ovocie. Myslím, že divákom sa musel futbal páčiť,“ zhodnotil zápas domáci tréner Pavol Mlynár.

FK Poprad – Partizán Bardejov 1:1 (1:1)
Góly: 33. Lukáč – 27. Grohoľ
Žlté karty: 87. Lukáč – 73. Sipľak, 88. Jacko

FK Poprad - Partizán Bardejov 1:1
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
FK Poprad - Partizán Bardejov 1:1
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM