Monika Vengrínová Krimi

Dohra bitky v Huncovciach: Policajti obvinili 5 ľudí z výtržníctva a dvoch z ublíženia na zdraví

Vyšetrovanie bitky na futbalovom štadióne v Huncovciach stále neskončilo. K šiestim doteraz obvineným podľa polície pribudol ďalší obvinený z výtržníctva. Aktuálne sú tak dve osoby obvinené z ublíženia na zdraví a päť osôb z výtržníctva.

Ilustračný obrázok k článku Dohra bitky v Huncovciach: Policajti obvinili 5 ľudí z výtržníctva a dvoch z ublíženia na zdraví
Zdroj: TASR

Ako uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, momentálne je obvinených sedem ľudí. Dvaja z ublíženia na zdraví a päť z výtržníctva. V obci stále funguje dočasná rómska občianska hliadka, ktorá by tu podľa Michaely Paulenovej z Tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra mala pôsobiť do mája.

„Jej fungovanie sa môže predĺžiť, až kým ju nenahradí projekt Rómskej občianskej hliadky, ktorý má byť financovaný z prostriedkov Európskej únie,“ poznamenala. Dočasnú rómsku hliadku tvoria traja ľudia, dvaja Rómovia dohliadajú na poriadok v osade a jeden neróm má na starosti športové aktivity. Projekt dočasnej hliadky realizuje Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny v Kežmarku.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM