Peter Handzuš Tlačové správy

Dôležité info pre domácich majstrov: Otestujte elektronáradie a záhradnú techniku počas Kinekus Show

Chytiť a vyskúšať. To je pre domácich majstrov dôležité, aby si boli istí, že nekupujú mačku vo vreci. Spoločnosť Kinekus pripravila na 4. júla akciu, počas ktorej si budú môcť záujemcovia odskúšať produkty, ktoré Kinekus predáva.

Ilustračný obrázok k článku Dôležité info pre domácich majstrov: Otestujte elektronáradie a záhradnú techniku počas Kinekus Show
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Promo akcia dodávateľov spoločnosti Kinekus bude prebiehať na ploche pred predajňou v OC Kriváň (oproti OC MAX) 4. júla 2015 od 10:00. Predajňa bude otvorená štandardne od 9:00 do 19:00. Vlastnoručne si tak budete môcť odskúšať produkty značiek Dedra, Vikon, Madal Bal, Vercajch a Tenaoil.

Presvedčte sa o kvalite produktov sami

„Chceme predstaviť výrobcov ručného náradia a záhradnej techniky. Aby sa ľudia zoznámili s tým, čo tu máme. Budú tu priamo dodávatelia a návštevníci sa budú môcť spýtať na to, čo ich zaujíma,“ povedal manažér predajne Kinekus v Poprade Slavomír Kuchár.

Sieť predajní Kinekus ponúka hobby náradie overenej kvality. Či už potrebujete kosačku, krovinorez, čerpadlo, vodáreň, zváračku alebo iné elektronáradie, v Kinekuse si dokážete vybrať tovar v dobrej kvalite za rozumnú cenu. „Chceme, aby sa Popradčania zoznámili s technikou, ktorú ponúkame. Aby videli, že to nie sú veci na jedno použitie, ale že to sú kvalitné produkty renomovaných značiek,“ prezradil manažér popradskej predajne.

Dobrá správa pre domácich majstrov je, že si budú môcť náradie aj vyskúšať. „Máme tu lúku, kde sa bude dať kosiť. Záujemcovia budú môcť vŕtať či frézovať do dreva, môžu si odskúšať zváračky. Tých možností bude veľa, treba len prísť,“ pozýva na Kinekus Show Slavomír Kuchár.

Nakupujte so zľavou

Počas celej soboty budete môcť nakupovať v Kinekuse množstvo tovaru v akciových cenách. „Dodávatelia majú možnosť pripraviť na tento deň promo akcie na vybrané produkty, ktoré sa budú počas dňa v našej predajni predávať so zaujímavou zľavou. My budeme mať v tom čase už takisto v ponuke tovar z veľkého SK Kinekus letáku,“ prezradil manažér popradského Kinekusu.

Kinekusu sa potešia aj dámy

Domáci majstri môžu do Kinekusu priviesť aj svoje partnerky, ktoré sa v rozľahlom obchode plnom kuchynského riadu a rôznych bytových doplnkov určite nudiť nebudú. „Myslím, že majstri budú dlho čakať na manželky, pretože naša časť obchodu určená pre domácnosť je tak rozsiahla, že dámy tu takú hodinku dve strávia, kým všetko absorbujú a prezrú si všetky akcie, ktoré tu budú,“ dodal s úsmevom Slavomír Kuchár.

Kinekus je pod Tatrami novinkou a mnohí Popradčania ešte nevedia, čo všetko si v ňom môžu kúpiť. Popradská predajňa ponúka to, čo doma potrebujete. Tisícky produktov sú rozdelené do kategórií: kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, drogéria, farby, elektro, železiarstvo, stavba, záhrada, zima, šport a vykurovanie. Nájdete tu naozaj skoro všetko pod jednou strechou.

Na Kinekus Show si môžete odskúšať produkty:

Dedra – elektronáradie
Vikon – elektropríslu­šenstvo, vypínače…
Madal Bal – elektronáradie
Vercajch – náradie
Tenaoil – autokozmetika, kozmetika na záhradný nábytok

Kinekus Show Poprad
11
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM