Martin Sýkora Samospráva

Druhý viceprimátor Pavol Gašper ohlásil odstúpenie z funkcie viceprimátora!

Pred zasadaním popradského mestského zastupiteľstva (MsZ) ohlásil na krátkom brífingu Pavol Gašper odstúpenie z postu druhého viceprimátora mesta.

Ilustračný obrázok k článku Druhý viceprimátor Pavol Gašper ohlásil odstúpenie z funkcie viceprimátora!
Foto: Martin Sýkora

Gašper odstúpi

Pavol Gašper takto reagoval na udalosti, ktorými v posledných dňoch žije celá podtatranská metropola. „Situácia, ktorá vznikla v meste za posledný týždeň a následné okolnosti, vrátane súčasného stavu, ma doviedli k presvedčeniu, že nie je prípustné, aby som ďalej podporoval súčasné vedenie mesta. Z tohto dôvodu som sa rozhodol, že ku koncu tohto mesiaca odstupujem z funkcie druhého zástupcu primátora mesta Poprad,“ uviedol Gašper s tým, že ide o morálnu záležitosť bez ohľadu na čas, v ktorom sa momentálne komunálna politika nachádza.

„Naďalej ostávam poslancom MsZ. Zodpovedne a svedomito si budem plniť svoje povinnosti z toho vyplývajúce podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia v prospech občanov mesta Poprad,“ dodal viceprimátor.

Pavol Gašper na bicykli
2
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Zasadanie bez primátora

Onedlho exviceprimátor sa vyjadril aj k situácii okolo popradského primátora Jozefa Švagerka, ktorý sa zasadania mestského zastupiteľstva nezúčastnil. „Chcem poprosiť všetkých, aby si uvedomili, že je v nesmierne ťažkej životnej situácii on sám i celá jeho rodina. Poprosím všetkých, aby sme im pomohli vrátiť sa do normálneho, slušného života. Každý jeden človek je hodný toho, aby sme mu pomohli žiť slušný a dôstojný život,“ uzavrel Gašper.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM