Peter Handzuš Rôzne

Evolúcii nemusíte veriť!

Členovia z občianskeho združenia Temelios pripravili štyri prednášky, ktorými v kostole BJB v Poprade spochybnili evolučnú teóriu a ponúkli poslucháčom inú alternatívu.

Koľkokrát ste si povedali, že už nikomu nebudete veriť? Koľkokrát sa veci, o ktorých ste si mysleli, že sa zmeniť nemôžu, predsa zmenili? Koľkokrát ste verili a nerozmýšľali nad informáciami, o ktorých bol presvedčený niekto iný?

Ponuku zamyslieť sa nad pravdivosťou teórie „Big Bang“, alebo evolúcie trvajúcej miliardy rokov, prijalo množstvo ľudí rôznych generácií a z prednášok určite neodchádzali sklamaní. Evolučná teória sa dnes vo svete považuje za dokázaný fakt vzniku a pôvodu našej existencie. Pravdou je, že neexistuje jediný dôkaz, ktorý hovorí v jej prospech, naopak je ich svedectvom odsúdená na nereálnosť.

Či už je nepravdivosť Darwinovej teórie niečo o čo sa zaujímate, alebo o takejto možnosti počujete prvýkrát, odporúčame venovať pozornosť samotným uskutočneným prednáškam (vypočujte si ich pomocou odkazov pod článkom!). Samotný Darwin si bol tiež vedomý „medzierok“ v realizácii Big Bangu a moderný pokrok vedy a techniky ich ešte viac prehĺbil.

Viac o OZ Temelios nájdete na http://blog.temelios.sk/

Linky na prednášky OZ Temelios v Poprade:

Demontáž evolúcie

Prirodzený výber nie je to isté ako evolúcia

Svedectvo geológie

Stvorenie sveta za 6 dní

Evolúcii nemusíte veriť!
1
Galéria
temelios
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM