Tlačové správy

Fashion Charity Night v Aquacity Poprad bude opäť pomáhať ľuďom

V AquaCity Poprad otvoria svoje srdcia dobrej myšlienke známi umelci a ich hostia a Poprad sa stane 14. decembra o 19:00 hod. miestom štvrtého ročníka charitatívnej akcie Fashion Charity Night. Akcia je duchovným dieťaťom obľúbenej slovenskej návrhárky Jany Pištejovej.

Ilustračný obrázok k článku Fashion Charity Night v Aquacity Poprad bude opäť pomáhať ľuďom
Zdroj: Aquacity Poprad

V AquaCity Poprad otvoria svoje srdcia dobrej myšlienke známi umelci a ich hostia a Poprad sa stane 14. decembra o 19:00 hod. miestom 4. ročníka charitatívnej akcie Fashion Charity Night. Akcia je duchovným dieťaťom obľúbenej slovenskej návrhárky Jany Pištejovej.

Akcii sme dali do vienka v podobe štyroch dátumových sedmičiek. Dve sedmičky, to je štrnásty december, ďalšia sedmička je v sedemnástej hodine a posledná v roku. Toľko skrytého šťastia sa musí odraziť na úspešnej akcii v podobe exkluzívnej módnej show. Najväčší akvapark na Slovensku prináša svojim návštevníkom radosť a šťastie po celý rok, inak tomu nebude ani počas tohto decembra. Pozornosť na fashion show pritiahne nielen móda a miesto konania podujatia, ale najmä program, na ktorom nebudú chýbať celebrity z Českej a Slovenskej republiky. Na ich čele bude stálica československého showbiznisu Jiří Korn so slovami jednej jeho piesne: „Nejsou to žádný špásy, když se na vás valí tolik krásy.“

V beauty súhvezdí programu nebude chýbať kráľovná modelingu Andrea Verešová, moderátorské eso Mariana Ďurianová, alebo speváčka a skladateľka Lina Mayer. Celú atmosféru podujatia podfarbí tanečné zoskupenie The Pastels. Bez lásky a dobrých skutkov by nebol december pod Tatrami tým skutočne skvelým miestom pre život. Preto má aj exkluzívna fashion show svoj benefičný moment. Výťažok z akcie je venovaný na charitatívne účely Nadácie Televízie Markíza a na pomoc vybraným rodinám z regiónu, takže AquaCity Poprad bude opäť cestou, ktorá spája ľudí v pomoci tým, ktorí ju potrebujú.

Viac info na www.aquacity.sk

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Aquacity Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM