Iné športy

Finále odohrajú hokejbalisti už tento víkend. Rozhodne sa medzi Lion Šatex a Dinamom

Hokejbalisti odohrali semifinálové kolá. Do finále podľa očakávania postúpili tímy Lion Šatex a Dinamo, ktoré sa počas celej sezóny držali v čele tabuľky. Finále sa bude hrať už tento víkend.

Ilustračný obrázok k článku Finále odohrajú hokejbalisti už tento víkend. Rozhodne sa medzi Lion Šatex a Dinamom
Zdroj: Dnes24.sk

Sobota:

LION ŠATEX – HOOLIGANS 6:3 (4:0,1:1,1:2) Šatex začal ako sa patrí a už po úvodných dvoch strelách viedli 2:0. Prakticky prvá tretina rozhodla o výsledku. Hooligans sa však snažil a v tretej tretine stiahol náskok na dva góly, no na konečných 6:3 upravoval líder štatistík F.Roháčik. Gólovo sa darilo zo Šatexu hráčom Neubeller 2+0, F.Roháčik 1+2, Škovíra 2+0 a z Hooligans L.Matta 2+0.

DINAMO – HK STORM 5:3 (0:1,3:0,2:2) Vo vyrovnanom stretnutí lepšie začal Storm, ktorý viedol po prvej tretine. V druhej časti však poľavil a púšťal Dinamo do koncovky, čo Dinamo dokonale využilo. Tretia tretina sa dohrávala v upršanom počasí. Dinamo svoj náskok zvýšila už na 5:1, no záver patril Stormu. Ten však strelil len dva góly a na viac sa už nezmohol. Za Storm sa presadil Duda 2+0 a za Dinamo Teplický 3+1.

Nedeľa:

LION ŠATEX – HOOLIGANS 8:5 (2:2,1:1,5:2) V tomto zápase začali aktívnejšie Hooligans. Šatex sa nevedeli presadiť a až na konci druhej dokázali vyrovnať na 3:3.V tretej tretine nenechali nič na náhodu a Hooligans vyprášili 5:2 a pohodlne prešli do finále. Za Šatex sa presadil Gábor 2+1,Neubeller 1+2,F.Roháčik 2+1 a za Hooligans Šoltís 2+0.

DINAMO – HK STORM 8:0 (1:0,6:0,1:0) Od úvodu sa zdalo, že zápas bude vyrovnaný no tesne pred koncom Kromka od červenej čiary prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a Dinamo sa ujalo vedenia. A od druhej tretiny Dinamo nedalo najmenšiu šancu Stormu a zrobilo si z nich trhací kalendár. Storm sa nezmohol ani na jediný gól a Kišidaj v bránke Dinama vychytal nulu. Za Dinamo sa zaskvel Teplický 3+2 a Friesz 2+1.

Text: Marek Alexa
Foto: Marek Nemec

Hokejbal 2013 - semifinále
40
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM