Martin Sýkora Futbal

FK Poprad s dvomi účastníkmi majstrovstiev sveta: Šesták má skúseného parťáka

Podtatranskí futbaloví nadšenci sa tešia. Bývalý reprezentant a účastník MS vo futbale 2010 v Juhoafrickej republike Kamil Kopúnek posilnil tatranských orlov.

Ilustračný obrázok k článku FK Poprad s dvomi účastníkmi majstrovstiev sveta: Šesták má skúseného parťáka
Zdroj: FK Poprad

O zaujímavý prestup sa zaslúžil hráč a tréner Stanislav Šesták, ktorý chce naplniť očakávania ambiciózneho klubového vedenia. Kamil Kopúnek prichádza pod Tatry aj vďaka korektnej dohode s prezidentom klubu, Romanom Dvorčákom.

„Obe strany potvrdili veľký záujem v otázke napredovania klubu a bývalý reprezentant si je vedomý svojho vstupu do ambiciózneho klubového kolektívu,“ informuje oficiálna stránka FK Poprad.

V prípade Kopúnka ide o skúseného hráča, ktorý by sa mal stať veľkou popradskou oporou. Bývalý hráč Slovana Bratislava, Spartaka Trnava, či Zbrojovky Brno pôsobil časť svojej kariéry v zahraničí – v Azerbajdžane a naposledy v Maďarsku. Rolu pri jeho príchode do Popradu zohrala aj chuť vrátiť sa domov na Slovensko.

Počas svojej kariéry si sedemnásťkrát obliekol dres seniorskej reprezentáciev ktorej zaznamenal dva góly. Kamil Kopúnek bude patriť k dôležitým oporám v prostriedku defenzívy, no aj napriek svojej príslušnosti k obranným radom zostavy sa preslávil fantastickým gólom, ktorý nám zabezpečil triumf na Talianskom, v skupinovej fáze MS 2010 v Afrike.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: FK Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM