Martin Sýkora Futbal

FK Poprad s veľkou posilou v ofenzíve: Do útoku s bývalým reprezentanom

Popradskí futbalisti sa môžu tešiť na veľkú pomoc v útoku. Pod Tatry totiž prichádza bývalý slovenský futbalový reprezentant, očakávania sú veľké.

Ilustračný obrázok k článku FK Poprad s veľkou posilou v ofenzíve: Do útoku s bývalým reprezentanom
Zdroj: TASR

V druhej slovenskej lige bude v tomto roku pôsobiť veľké futbalové meno, dres FK Poprad v nej oblečie Stanislav Šesták. Bývalého slovenského reprezentanta presvedčil úprimný záujem klubu spod Tatier.

„Od začiatku som cítil, že o moje služby je zo strany popradských funkcionárov skutočne veľký a úprimný záujem. Zároveň boli v mojom prípade ochotní akceptovať aj čas, ktorý chcem venovať rodine,“ povedal Šesták, ktorý odohral súťažný duel naposledy 21. augusta v drese budapeštianskeho Ferencvárosu.

„Cieľ mužstva je postavený jasne. Dostať sa do prvej šestky, aby sa v Poprade v budúcej sezóne hrala celoslovenská druhá liga. Mužstvo na jeseň dávalo málo gólov. K zvýšeniu streleckej produktivity by som mal prispieť aj ja. Veľké oči ale nemám,“ dodal šesťgólový hrdina kvalifikácie o postup na MS 2010 v JAR.

Šesták podľa vlastných slov zmluvu podpísanú nemá a dohoda zatiaľ stojí na podaní rúk. „Po našich rozhovoroch s prezidentom popradského klubu je pre mňa vzájomné podanie rúk dôležitejšie, ako podpis nejakej zmluvy. Či ju podpíšem už v najbližších dňoch, alebo neskôr, to momentálne naozaj neviem. Rozhodujúcu úlohu nehrá otázka financií, jednoducho som dostal ponuku, ktorú som akceptoval. Chcem zúročiť to, čo som sa vo futbale doposiaľ naučil. A ak sa niečomu pozitívnemu odo mňa priučia tamojší mladí hráči, budem len rád.“

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM