Martin Sýkora Rôzne Basketbal

FOTO: Novinári zvíťazili nad basketbalistkami - až po trestných hodoch!

Vymeniť perá a diktafóny za športovú obuv nie je pre mnohých novinárov cudzie. Viacerí to potvrdili v exhibičnom zápase, v ktorom si médiá zmerali si s BAMPom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Novinári zvíťazili nad basketbalistkami - až po trestných hodoch!
Foto: Peter Handzuš

Byť športovým novinárom znamená športom žiť. Mnohí podtatranskí mediálni pracovníci si poctivo plnili svoje novinárske povinnosti aj počas uplynulej basketbalovej sezóny, v ktorej informovali o výsledkoch a výkonoch popradských extraligových basketbalistiek. Basketbalová akadémia mládeže Poprad (BAMP) sa za spoluprácu so siedmou veľmocou odvďačila stretnutím, v ktorom išli rukavičky bokom. Redakciu Poprad24 statočne reprezentovala zostava Peter Handzuš, Dominika Pacigová a Martin Sýkora.

Novinári si to s basketbalistkami rozdali priamo na palubovke!

Ťažko odhadnúť, na koľko percent išli extraligové hráčky, novinári však nechali na ihrisku všetko. Postupne sa pod deravými košmi vystriedal celý mediálny kolektív, ktorému v polčasovej prestávke pomohli aj bývalé basketbalové hráčky, ktoré v súčasnosti trénujú podtatranskú omladinu.

Aj preto po štyroch štvrtinách svietil na svetelnej tabuli nerozhodný stav 105:105!

O víťazovi rozhodol šestkový rozstrel. Tam sa ukázala „rutina a natrénované hodiny“ – víťazom sa stali novinári. Podujatie exhibičného charakteru ukázalo, že v športovej oblasti je spolupráca klubov a médií potrebná a vzájomné prospešná. V popradskej aréne minimálne priniesla radosť, úsmev a spotené tričká.

BAMP vs. Media 2017
100
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM