Peter Handzuš Krimi

Foto z miesta tragédie: Po náraze do stromu vyhasli životy Františka (†26) a Dávida (†23)

Dnes krátko po polnoci došlo k mimoriadne tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zahynuli dvaja mladí ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Foto z miesta tragédie: Po náraze do stromu vyhasli životy Františka (†26) a Dávida (†23)
Foto: Martin Golein Tatry-SOS

Ako nás informoval Martin Golein z asistenčnej služby TATRY-SOS, na ceste medzi Bušovcami a Spišskou Belou v kežmarskom okrese dnes vyhasli životy dvoch ľudí. K nehode došlo podľa polície krátko po polnoci.

„Osobné motorové vozidlo značky Mitsubishi Pajero z doposiaľ neznámych príčin zišlo mimo vozovku a narazilo do stromu. 26-ročný vodič František ako aj 23-ročný spolujazdec Dávid utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Tretí mladík, ktorý bol v čase nehody v aute, Lukáš vo veku 21 rokov, bol vo vážnom stave prevezený do nemocnice,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Ako informoval Andrej Hirjak zo záchrannej zdravotnej služby do zásahu boli bezodkladne vyslané tri pozemné ambulancie. „Na mieste zdravotníckeho zásahu lekár konštatoval úmrtie u dvoch osôb mužského pohlavia, ktoré utrpeli poranenia nezlučiteľné so životom. Jedna osoba v kritickom stave s poranením hlavy bola na umelej pľúcnej ventilácii transportovaná na urgentný príjem do nemocnice v Poprade,“ uviedol Hirjak.

Vodič ako aj obaja spolujazdci pochádzajú z obce Spišská Belá. K objasneniu okolnosti i presnej príčiny tejto tragickej dopravnej nehody bol prizvaný aj znalec z odboru cestná doprava.

Prípad rieši vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku, ktorý vo veci začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví.

Dnes24.sk/TASR

Po náraze do stromu vyhasli dva ľudské životy
5
Galéria
Foto: Martin Golein Tatry-SOS
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM