Monika Vengrínová Rôzne

FOTOGALÉRIA: Popradský ľad fanúšikovia zahádzali plyšovými hračkami!

Už po tretí raz sa popradský ľad na zimnom štadióne zaplnil plyšovými hračkami. Tými chcú hokejoví fanúšikovia potešiť detičky v nemocniciach, detských domovoch, či v školách.

Ilustračný obrázok k článku FOTOGALÉRIA: Popradský ľad fanúšikovia zahádzali plyšovými hračkami!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Krásna charitatívna akcia, z ktorej sa v Poprade už stala tradícia. Na zimnom štadióne sa konala po tretí raz a jej cieľom je urobiť radosť a vyčariť úsmev tým najmenším. Tak, ako minulý rok, aj tento hokejoví fanúšikovia zahádzali ľadovú plochu plyšovými hračkami počas zápasu popradských Kamzíkov s oceliarmi z Košíc.

Akciu s názvom Vyčarujme deťom vianočný úsmev organizuje klub HK Poprad v spolupráci s Fanklubom Poprad a všetkými priaznivcami hokeja s dobrým srdcom po vzore obľúbenej iniciatívy pochádzajúcej zo Severnej Ameriky, kde sa plyšové hračky určené deťom hádžu na ľad počas zápasov pravidelne.

Minulý rok sa vyzbieralo neuveriteľných tridsaťdva vriec, pričom hračky putovali do detského domova, nemocníc, denných stacionárov i do základných, či materských škôl. Plyšáky deťom odovzdali popradskí hokejisti spolu s členmi hokejového fanklubu. Aj tento rok na ľade skončila pekná kopa plyšových bábik, medveďov, psov a iných, ktoré rovnako poputujú tam, kde z nich budú mať najväčšiu radosť.

Plyšáky zaplnili ľadovú plochu
40
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM