Martin Sýkora Futbal

Futbalisti budú bojovať až do konca: Vo futbale je všetko možné!

Popradskí futbalisti po výbornom vstupe do jarnej časti druhej futbalovej ligy zaznamenali niekoľko nepriaznivých výsledkov, vďaka ktorým opustili čelo tabuľky.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti budú bojovať až do konca: Vo futbale je všetko možné!
Foto: Peter Handzuš

V ostatných štyroch kolách druhej futbalovej ligy chcú podtatranskí futbalisti bodovať naplno. FK Poprad sa momentálne nachádza na tretej priečke so štvorbodovou stratou na druhú Skalicu a deväťbodovým mankom na lídra zo Serede. Posledné štyri odohrané zápasy nezastihli Podtatrancov v najlepšej forme. Po dvoch najtesnejších prehrách v Liptovskom Mikuláši a na Interi Bratislava nasledovali dve domáce remízy s Trebišovom a naposledy aj s Komárnom (1:1).

Musí sa to zlomiť!

V sobotu 28. apríla si FK Poprad zmeria sily s futbalistami z Nového Mesta nad Váhom, ktorí bojujú o zotrvanie v druhej lige. Očakáva sa opäť defenzívny betón zo strany hostí, na ktorý Poprad v posledných dňoch márne hľadá zbíjačku. „Nedarí sa nám nájsť v domácich zápasoch ten správny kľúč ako prekonať prehustené obrany súperov. Na tréningu robíme maximum. Sám sa zamýšľam nad tým, kde je chyba. Chlapci sa dostali pod nejaký psychický tlak, kvôli čomu nám na ihrisku chýba uvoľnenosť. V jarnej časti sa nám nedarí strieľať góly. Budeme hľadať „čarovný prútik“, aby sme už v najbližšom zápase odkliali slabú efektivitu v zakončení,“ povedal asistent trénera FK Poprad Mikuláš Dvorožňák pre klubovú stránku.

Foto: Peter Handzuš

Vo futbale je všetko možné

Zaujímavým momentom zápasu proti Komárnu (1:1) bol presný zásah Vladimíra Kukoľa z 83. minúty, ktorým Popradčania ukončili vyše 400 minút trvajúce čakanie na gól! „Rovnako ako to bolo proti Trebišovu a Komárnu, ani proti Novému Mestu nad Váhom nás určite nečaká nič jednoduché. Vo futbale je všetko možné, ale na postup sa už nesústredíme. V zostávajúcich kolách chceme získať čo najviac bodov a potešiť tých zopár divákov, ktorí nám ešte veria. Dúfam, že strelený gól nás naštartoval na ďalší zápas a že konečne vyhráme a tri body ostanú doma,“ povedal Kukoľ, ku ktorému by sa v pozícii presného strelca chceli pridať aj jeho spoluhráči.

Zdroj: FK Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM