Peter Handzuš Futbal

Futbalisti pokračujú v dobrých výkonoch. V závere súťaže bojujú o umiestnenie

Futbalisti FK Poprad predviedli aj v sobotu pekný futbal. Proti tímu, ktorý od konca marca neprehral, sa presadili trikrát. Štyri kolá pred koncom tak už nebojujú o záchranu, ale o predné miesta v tabuľke 3. ligy.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti pokračujú v dobrých výkonoch. V závere súťaže bojujú o umiestnenie
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

V slnečnom počasí, ale za silného vetra sa odohral zápas medzi FK Poprad a MFK Vranov nad Topľou. Hostia domácim uľahčili vstup zápasu, keď už v ôsmej minúte odišiel pod sprchy Gdovin a faul v šestnástke potrestal gólom z jedenástky Pitoňák.

V 33. minúte pridal gól do brány hostí aj Kubus strelou z hranice šestnástky, keď loptu vyrazenú hosťujúcim brankárom sfúkol vietor za jeho chrbát. V 62. minúte zdramatizoval priebeh zápasu Paluba, ktorý zostal nepokrytý a z pravej strany prestrelil Huszárika.

Popradčania poistili cenné víťazstvo v 80. minúte, keď po rohovom kope poslal hlavičkou loptu do brány hostí Compeľ. Poprad sa pred nedeľnou dohrávkou kola dostal na druhé miesto v tabuľke.

Spokojnosť s výkonmi hráčov v jarnej časti súťaže vyjadril aj tréner Vladimír Lajčák: „Neviem, čo ešte má toto mužstvo urobiť preto, aby si v Poprade uvedomili, akých cenných hráčov majú. A dokedy sa budeme doprosovať a čakať, či sa toto mužstvo rozpadne alebo nerozpadne. Viac už ani my tréneri ani hráči urobiť nemôžeme.“

FK Poprad – MFK Vranov nad Topľou 3:1 (2:0)
Góly: 9' Pitoňák, 25' Kubus, 80' Compeľ – 62' Paluba
ŽK: 58' Janigloš – 41' Stanislavský, 75' a 87' Novák
ČK: 8' Gdovin
300 divákov

FK Poprad vs. MŠK Vranov n/T 3:1
23
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Futbalisti pokračujú v dobrých výkonoch. V závere súťaže bojujú o umiestnenie
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM