Martin Žákovič Hokej

Graňák po zápase v Bratislave: Atmosféra podobná tej popradskej

Okrem hviezdneho Ovečkina pútal z tímu Dynama Moskva pozornosť v Bratislave jeho najproduktívnejší hráč. Paradoxne obranca, Dominik GRAŇÁK (29). Držiteľ Gagarinovho Pohára z uplynulej sezóny napokon v Bratislave aj za jeho prispenia triumfoval tesne

Ilustračný obrázok k článku Graňák po zápase v Bratislave: Atmosféra podobná tej popradskej
Zdroj: TASR

Čakali ste takto náročný a tesný zápas? Boli sme si vedomí, ako Slovan hrá a aké výsledky doteraz v lige predviedol. Slovan má obrovskú kvalitu. Ničím nás tak neprekvapil, zápas sme očakávali takto ťažký. O to viac nás tešia získané body. Pár krát sme vzadu síce horeli, no nakoniec sme víťazstvo ubojovali.

V tíme Dynama dominoval prvý útok a špeciálne Ovečkin. Bol jeho prínos rozhodujúci? Podal perfektný výkon, tak ako každý zápas. Aj keď niekedy nedá gól, jeho hra je stále prínosná pre tím. Má veľa energie, je veľmi silný, vie podržať puk. Dal dôležitý gól, prihrávku. No jednoducho vedúca osobnosť.

Boli ste na ľade pri prvom Šatanovom góle, išlo o zaváhanie obrany, či gólmana? Iste to nejde na vrub gólmana. Miro také góly jednoducho dávať vie. My sme si nedali pozor a tak prešiel aj cez našu obranu.

Čo hovoríte na atmosféru v Bratislave? Veľmi sa mi v Bratislave páčilo, diváci si zápas užívali a svoj tím vytlieskali aj keď Slovan prehral. Za podporu ďakujem fanúšikom aj ja.

Zažili ste aj KHL v Poprade, dá sa kulisa porovnať práve s tou pod Tatrami? Aj v Poprade to bolo perfektné. No tu sú aj vďaka lepším výsledkom ľudia akosi pozitívnejšie naladení. Herne však Slovan hrá podobne ako hral Lev Poprad.

Blíži sa reprezentačná prestávka, pôjdete na Nemecky Pohár? Je to ešte predčasné. Mám pred sebou ešte ďalšie zápasy a s pánom trénerom Vůjtkom som o tom ešte nehovoril, takže zatiaľ neviem.

V utorok nasleduje zápas s Levom. Trúfate si po výhre v Bratislave aj na triumf v Prahe? Bude to náročný zápas. Lev má snáď najlepšie mužstvo v celej lige. Pár hodín si oddýchneme a nasledujúci deň nad tým začneme uvažovať.

Graňák po zápase v Bratislave: Atmosféra podobná tej popradskej
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM