Alexandra Kolínská Rôzne

Hasič Ďodik od nás z východu vám potrhá bránice: Smeje sa na ňom už celé Slovensko :) VIDEO

Rozhodne vám spríjemní deň. Ďodik si vo videu východniarskym nárečím získava priazeň fanúšikov po celom Slovensku, predstavuje sa vám ako hasič. Trhanie bránice je zaručené, veď sa presvedčte sami :)

Ilustračný obrázok k článku Hasič Ďodik od nás z východu vám potrhá bránice: Smeje sa na ňom už celé Slovensko :) VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Prešovčania Richard a Barbora na internete publikujú videá, ktorými bavia nielen východ Slovenska. Spoločne riešia produkciu aj scenáre a všetko ďalšie ohľadom natáčania. Táto spoločná voľnočasová aktivita ich veľmi baví.

Dôkazom toho je aj nové video hasiča Ďodika z Kendíc, ktorý vám rozhodne spríjemní deň a možno aj potrhá bránice. „Bavilo nás aj rozvíriť vodu slovenských sociálnych sietí hlúpym žartíkom, akým bola Janka z Kokošoviec, lenže to sa často stretáva aj so zbytočnou negatívnou odozvou. Preto sme si radšej vytvorili akýsi formát vlogu, skrz ktorý si chceme zbierať stálych odberateľov na sociálnych sieťach, aby si naše videá radi pozreli,“ uviedol k téme jeden z dvojice autorov Richard Staviarsky.

Podľa neho má byť video s hasičom niečo ako trailer k pripravovanému video blogu kolegyne Barbory s názvom Profesionáli. „Vo finálnom vlogu bude Barbora reflektovať mužské povolania, ktoré sú podľa nej najatraktívnejšie pre ženy. Hasič, fotograf, podnikateľ, spevák a ďalšie. Vo videách pre náš youtube kanál si zväčša hráme dvaja. Budeme radi, keď si videá nájdu publikum a ak sa nám ho podarí zabaviť,“ dodal. Ako sa im ich počin podaril sa môžete presvedčiť sami v našej videogalérii.

Čítajte tiež:

foto: youtube

Zasmejte sa aj vy: Hasič Ďodík útočí na bránice!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM