Marián Handzuš Rôzne

HC LEV SPORTS CAFÉ & RESTAURANT už otvorené

Otvárania oficiálnej café-restaurant popradských Levov sa zúčastnili dôležité osobnosti z manažmentu HC LEV. V spolupráci s majiteľmi reštaurácie sa im podarilo realizovať vynikajúcu myšlienku klubového podniku popradského tímu v KHL.

Návštevníci budú môcť v priestoroch s designom interiéru na štýl HC LEV stretávať na rôznych akciách hráčov i pracovníkov z manažmentu klubu a využívať fanúšikovské výhody. Tou prvou je exkluzívna zľava 10% pre majiteľov permanentiek, najvernejší fanúšikovia tak budú určite pravidelnými hosťami. Do „klubovne“ Leva sa určite oplatí prísť vyskúšať špeciálne hokejové menu a čakať na pripravované atraktívne besedy s hráčmi. Pravú fanúšikovskú atmosféru si určite prídu vychutnať priaznivci počas priamych prenosov z vonkajších zápasov.

Samotného aktu otvárania sa zúčastnila „smotánka“ hokejového Leva, po prestrihnutí pásky sa všetci pustili do oslavovania víťazstva nad Dinamom Moskva a pochvaľovali si priestory i kvalitu ponúknutých jedál. Návštevníci sa tak určite majú na čo tešiť.

HC LEV SPORTS CAFÉ & RESTAURANT nájdete na Ulici 1. Mája č. 5, 058 01

HC LEV SPORTS CAFÉ & RESTAURANT už otvorené
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM