Peter Handzuš Hokej

Hokejistky sa rozlúčili s Ankarou netradične. Prekvapilo ich pozvanie na ambasádu

Po triumfe v skupine A v 1. kole Ligy majstrov v tureckej Ankare sa pred návratom do vlasti Popradčanky stretli so zástupcom veľvyslanca slovenskej ambasády.

Ilustračný obrázok k článku Hokejistky sa rozlúčili s Ankarou netradične. Prekvapilo ich pozvanie na ambasádu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Popradské hokejistky na slovenskej ambasáde prívitali pracovníci úradu na čele so zástupcom veľvyslanca Branislavom Hradským. Na slovenskej pôde im tajomník veľvyslanectva poďakoval za skvelú reprezentáciu Popradu a Slovenska v Turecku.

Okrem malých darčekov dostali hokejistky od Branislava Hradského na pamiatku aj slovenskú štátnu vlajku, ktorá visela počas turnaja na zimnom štadióne v Ankare. Vlajka bude dievčatám v šatni pripomínať veľký úspech popradského hokeja v zahraničí.

Po formálnom prijatí v reprezentačných priestoroch slovenskej ambasády sa popradský tím presunul do záhrady veľvyslanectva, kde si užil pár slnečných lúčov v chladnom ankarskom predpoludní. Pred odletom domov to bolo pre dievčatá vzácne a príjemné spestrenie pobytu v Ankare.

Hokejistky ŽHK Poprad sa na zápasy 1. kola Ligy majstrov dostali vďaka finančnej podpore sponzorov a popradskej radnice. Päťdňový pobyt tímu v Ankare zmenežoval a aj napriek štrajku leteckej spoločnosti Lufthansa dievčatá naspäť na Slovensko priviedol manažér Ľubor Budaj. Turnaj spravodajsky pokryl Poprad 24.

Popradské hokejistky na slovenskej ambasáde
22
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM