Martin Sýkora Hokej

Hokejoví kamzíci sa už potia na ľade: Zatiaľ je to s pukom 50 na 50

V rámci letnej prípravy absolvujú hráči HK Poprad aj tréningy na ľade, ktoré sa uskutočnia raz týždenne. K dispozícii sú už aj permanentky na nový ročník.

Ilustračný obrázok k článku Hokejoví kamzíci sa už potia na ľade: Zatiaľ je to s pukom 50 na 50
Zdroj: HK Poprad

Kamzíci na ľade

Kamzíci sa už potia na ľade, prvý tréning v rámci letnej prípravy absolvovali v stredu 31. mája v tréningovej hale v Liptovskom Mikuláši.

„Prvých 20 minút tréningu bolo zameraných na korčuľovanie, pričom pozostávalo z dvoch častí – v prvej korčuľovali hráči bez puku a následne s pukom, nasledovalo rozdelenie mužstva na obrancov a útočníkov. V rámci tréningu sa obrancovia aj útočníci venovali cvičeniam zameraným pre ich posty. Záverečných 15 minút sme hrali hru na dve brány 5 na 5, bola tam kondičná vložka. V závere strečing v exteriéri štadióna na suchu," povedal po prvom tréningu hlavný tréner HK Poprad Marcel Ozimák.

HK Poprad príprava 06/2017
6
Galéria
Zdroj: HK Poprad

Klub spustil predaj permanentiek

Už po skončení sezóny sa v klube intenzívne venovali cenotvorbe na nový ročník Tipsport Ligy, spravili si aj prieskum v rámci celej ligy a analyzovali uplynulú sezónu. Vedenie hokejového klubu prišlo s novou filozofiou.

„Fanúšikom ponúkame viacero cenových kategórií permanentných vstupeniek. Cena permanentných vstupeniek bude vo všetkých vlnách predaja výhodnejšia v porovnaní so súčtom cien za individuálne zápasové vstupenky. Pri cenotvorbe sme mysleli aj na znevýhodnené skupiny,“ vysvetlil brand manažér Daniel Laškody.

Klub má pripravené tri fázy predaja – v prvej sú miesta blokované predkupným právom pre minuloročných permanentkárov, v druhej si môžu kúpiť permanentky noví záujemcovia a v tretej fáze ktokoľvek ale ceny už budú vyššie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM