Peter Handzuš Rôzne

Hor sa do mesta: Veľkoplošná projekcia už večer!

Slovensko sa po ôsmich rokoch dostalo do semifinále MS v ľadovom hokeji. Popradčania si môžu pozrieť vyvrcholenie majstrovstiev v centre mesta. Mesto zabezpečilo veľkoplošné premietanie už dnes večer.

Zabudnite na papučové majstrovstvá, ktoré sme zažívali posledné roky. Hor sa do mesta! Už dnes večer vás na Námestí sv. Egídia čaká veľkoplošná projekcia z majstrovsti­ev sveta.

Mestu sa podarilo zabezpečiť premietanie zápasov v medzikostolí. Od dnešného večera si tak budete môcť pozrieť všetky zápasy v spoločnosti priateľov a ostaných hokejových fanúšikov z Popradu.

//„Robíme všetko pre to, aby bolo premietanie zabezpečené už na zápas Švédsko – Česko,“ //povedal o úsilí mesta viceprimátor Adrián Kromka. Popradčanov popri zaručenom hokejovom ošiali však môže schladiť pochmúrnejšia správa. Poprad podľa najnovších informácií nebude hrať KHL. [link=http://www­.poprad24.sk/clan­ky?extend.134089]Čer­stvé podrobnosti TU![/link]

Veľkoplošná obrazovka sa nakoniec nútene scvrkla. Ako, to si môžete pozrieť na fotografiách. Prečo, to sme sa spýtali Rudolfa Kubusa z oddelenia kultúry. „Obrazovka, ktorá mala byť pôvodne na námesti nainštalovaná, nám pri prevoze praskla,“ vysvetlil šéf kultúry. Podarilo sa zabezpečiť aspoň takéto náhradné riešenie. Ale zároveň dodal, „v sobotu sa už premietať bude.“

Foto: mediaportal.sk

obrazovka
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM